UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Yevhen особливо важко для них, в мене знайомого Євгена, Йохан кличуть на роботі. Він вже задовбався виправляти.
-
Some Person: Також, як казав раніше, можна "відбілювати" резюме , як тут кажуть . Не вказувати країну де працювали раніше або навчались, тільки так загальними фразами. Головне добитися інтерв'ю, а там вже намагатися показати себе з кращої сторони. Ще що тут роблять, якщо у вас важке ім'я для канадців Ielyzaveta, Svetlana, Volodimir, вказуйте в резюме просту форму Lisa, Lana, Vlad and etc.
-
Там не має машин в рент
-
В реєстрі можна взяти авто в рент
-
Дякую!!!
-
Доброго дня! Чи є у когось контакти механіка щоб зробити інспекшн репорт для страхування?
-
Для українців було 2 місяці безкоштовно
-
Пишіть повідомлення лікарю на англійській і опишіть свою ситуацію. +1 (780) 566-8511
-
Подала на дорослих діток не пропустило чомусь . Фідбек ще не отримала подавала в понеділок 14.11
-
Здравствуйте. А вы подавали заявки на единоразовую фин.помощь?
-
17 днів від нашого приїзду в Канаду в Едмонтон . Наші хост сказали нам зіхати до 1 грудня Сім’я з двох дорослих і двох дітей : 5 і 8 років . Шукаю де можна отримати на діток теплий одяг : взуття ми купили самостійно , на одяг не вистарчить . Поясніть як шукати школу та садочок для дітей . ( надайте координати , установ куди можна звернутись з цим питанням .) Англійською володію . З документів є все крім водійських прав Альберти ( їх планую змінювати на протязі наступних 50 днів ) Шукаю квартиру дім в районі Summerside Sherwood Park Можливо є агенти нерухомості і є пропозиції де є можливість оренди житла з першими місяцями безкоштовно ? Я в паніці бо я не очікувала , що у нас буде так мало часу я з двома дітками мороз -30 не в змозі витримати . Потребую інформаційної допомоги .
-
И тут просто напросто не делают такого качества мебель, поэтому открывать здесь подобную фирму просто не рентабельно, канадцы не поймут прикола не потому, что хорошо живут, а потому что их, видимо, устраивают кухни ужасного качества, которые делают тут