UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
І в такому випадку я і вважаюсь самозайнятим , не мені роботу дають , а я її беру, якщо простими словами
-
Я працюю на payroll , за мене всі податки сплачує мій роботодавець , в той самий час я іноді роблю роботу для когось( не важливо хто це ) , просто за чек і сам сплачую за це податки
-
Оце як раз самозайнятістю і називається , в іншому випадку , платять податки
-
Самозайнятий , це оплата просто за виконану роботу А ви вже самі податки сплачуєте
-
Якщо ви не оформлені у працедавця, але виконуєте роботу для нього, за яку він сплачує грош вам- то ви self-employed, сабконтрактор.
-
А хто такий тоді самозайнятий ?
-
До речі, якщо роботодавець не сплачує за Вас налоги, а сплачуєте налоги Ви - то така робота не йде на отримання піару, навіть якщо Ви працюєте за професією, яка не входить у число виключених професій.
-
Доброго дня ! Працюю в найбільшій телекомунікаційній компанії Канади ROGERS як sales representative, а також керую громадською організацією "Характерник" у м.Київ, яка надає допомогу ЗСУ, лікарням та малозабезпеченим сім'ям на території України. Одже кому потрібні найкращі умови для підключення домашнього інтернету, телебачення, мобільного зв'язку чи консультація для розірвання контракту з наявним провайдером в межах Канади надсилайте питання в особисті повідомлення. Євген: +1 587 930 64 97; WhatsApp, Telegram. З вас - підключення, з нас - донат 5 $. Звіти на сторінках: Instagram Facebook
-
Дорогі українці Едмонтона! Запрошуємо вас приєднатися до нашої відкритої групи підтримки, присвяченої темі "Сенс в житті, сенс в моменті" Цього разу одним із наших фасилітаторів буде психолог із Едмонтону, який пережив те, що й ми з вами, але багато років тому. А тепер хоче допомогти відновитись усім, хто вимушений був переїхати до Канади і шукати нове життя. Ми поговоримо про сенси життя, як власну незламну силу. Група - це місце, де ви можете ділитися своїм досвідам, отримати професійну підтримку та підтримку від спільноти. Дата: 15 січня, понеділок Час: 18:30-20:30 Місце: 110 St Кількість місць обмежена. Для реєстрації напишіть на пошту [email protected] або залиште коментар. У відповідь ви отримаєте точну адресу. З нетерпінням чекаємо на вас! Також є можливість безкоштовної індивідуальної консультації. Звертайтесь.
-
КОМПАНІЯ AMAZON НАЙМАЄ!! Посади доступні дистанційно Зарплата 800$ (фіксована) i. Адміністративний помічник ii.Аналітик даних iii. Введення даних
-
Leon Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Леся Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Зовут Вася Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Як там, дуже холодрига зараз? Взагалі можливо жити чи тільки перебіжками з приміщення в приміщення?