UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
🌐 Запрошуємо на безкоштовний вебінар! 📆 Дата: 24 січня 🕒 Час: 19:00 за часом Альберти 📍 Онлайн вебінар "ПОДАТКИ: Гід для новоприбулих" 📌 Тема вебінару: Подання першої податкової декларації в Канаді 👥 Для кого: Для тих, хто ще не подавав податкову декларацію у Канаді 🔍 Що ви дізнаєтеся: Основні аспекти канадської системи оподаткування Кроки подання першої податкової декларації Цінні поради для новоприбулих 🔗 Реєстрація обов'язкова! Зареєструйтеся за посиланням: www.surveylegend.com/s/4vzf Не пропустіть можливість отримати важливу інформацію та зробити процес подачі податкового звіту легким! 🚀 📣 Долучайтесь та реєструйтеся зараз! #Податки #Новоприбулі #Newcomers #Вебінар #Канада #Оподаткування
-
Вітаю! Перездам 2 bedroom квартиру-1579$ з 1 лютого з діючим контрактом до липня. Район Southgate. Вода та опалення включене. Зручне розташування , поряд LRT, торговий центр, магазини, близько elementary,junior and high school. За деталями звертайтесь в приватні повідомлення.
-
Mixa Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Доброго дня ! Працюю в найбільшій телекомунікаційній компанії Канади ROGERS як sales representative, а також керую громадською організацією "Характерник" у м.Київ, яка надає допомогу ЗСУ, лікарням та малозабезпеченим сім'ям на території України. Одже кому потрібні найкращі умови для підключення домашнього інтернету, телебачення, мобільного зв'язку чи консультація для розірвання контракту з наявним провайдером в межах Канади надсилайте питання в особисті повідомлення. Євген: +1 587 930 64 97; WhatsApp, Telegram. З вас - підключення, з нас - донат 5 $. Звіти на сторінках: Instagram Facebook
-
Добрый день, ищу работу на складе ( есть сертификат на forklift) опыт 4 года . Хорошая физическая форма ( если есть предложения на стройке тоже просматриваю (опыт 1 год)) ( работал с плиткой ,шпаклёвка , покраска ,проводка, сантехника).
-
Всім привіт! Працюю в школі і потрібен костюм монстра на понеділок, 22 січня. В кого є костюм дорослий монстра дати на 1 день? Звичайно заплачу! Або підкажіть будь ласка, де можна арендувати костюм, якщо в Едмонтоні таке є. Всім гарного дня!
-
m Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Кожного дня їжджу цим маршрутом від Southgate Mall (6.50 am) до Nisku.А також назад з Nisku після 4.00 pm до Southgate Mall.Пишіть у приватні.
-
Gfhh Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Вікторія Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Trely Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Добрий день! Підкажіть, можливо хтось порадить подібні групи в Торонто. Буду дуже вдячна🙏
-
Anastasia Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Marta Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Благаю, зверніть увагу! Потрібна допомога.🙏 Я розумiю, що у кожній людині свої проблеми, а тут ще ми звертаємося до всіх,та просимо про допомогу. Зрозуміють не всі,але зрозуміють ті у кого є своя рідна дитина.Як це...коли серце розривається, а ти не знаєш що робити,щоб твоя дитина поскоріше одужала.Дай боже, щоб ви і не знали. Ми дуже вдячна всім людям, хто не залишився байдужим,в таку хвилину, та допоміг.Дякуємо вам!!!Бажаємо вам, щоб на відміну від нас ваш відпочинок був мирним, здоровим і в сімейній атмосфері. Нехай добро повернеться до вас!
-
🙏ДУЖЕ ТЕРМІНОВО !!!🙏 У ЛІКАРНІ ЗУПИНИЛИ ЛІКУВАННЯ! Борг є, коштів на подальше лікування немає. "Ми знаходимося в драматичній ситуації і я вже не знаю, що робити..." " Кліниця в Барселоні, де моя дочка бореться за життя, не буде продовжувати лікування, поки ми не сплатимо непогашені рахунки. 🙏 Давайте всі разом підтримаємо Соломійку та подаруємо шанс на продовження життя! Моя донька більше не отримає опромінення, вони навіть не проведуть їй ще одну хіміотерапію... За першу і зроблену операцію ми поки не сплатили. Вже кілька разів зустрічалися із фінансовим відділом та просили не зупиняти лікування Соломії! Але нічого не вийшло... Ліки закінчилися і ніякої подальшої терапії Моя маленька дівчинка почувається дуже погано. Дивлюся на неї і розумію, що час минає, втрачаємо кожен дорогоцінний день! Від всіх вас, не вимагається багато: посильна сума від кожної доброї серцем людини і повірте, ми зможемо подолати непереборне! Діагноз: Рак. Нейробластома заочеревинного простору, рецидив . Лікування в шпиталі Сан Жуан де Деу, Барселона, Іспанія 《 ДЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ,ЗАЛИШАЮ ПОСИЛАННЯ НА САЙТ ПРО НАДАННЯ ДОПОМОГИ 》 www.siepomaga.pl/zycie-solomii 🙏Для подальшого лікування, нам необхідна сумма 270.000 грн.( це майже 7000 EURO. Залишилося зібрати майже половину. Дякуємо всім, хто долучився до збору.🙏 Реквізити для допомоги Соломії: 💳 5355280022727224 UAH UA913348510000026203118191090 ( ПумбБанк ) 🙏Я прошу всіх, хто читає моє звернення, надати будь-яку підтримку, яку ви можете отримати. Я благаю всіх людей у всьому світі врятувати...🙏
-
Оксана Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.