UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ви знаєте,ми пів року були в Польщі.Син мій пішов в шостий клас там, але до школи він через місяць,зовсім не хотів ходити. Діти поляки,відносилися не дуже добре, а вчителька взагалі не звертала уваги на нових діток в класі. Прилетіли в Едмонтон,це був кінець навчального року і мій син пішов в школу,в районі де ми жили.Він був один українець на всю школу,англійська дуже слаба була, але його так зустріли в школі,що він як приїхав додому,він плакав від радості.Він такий був щасливий, що словами не передати.Я дуже вдячна всім,тут дуже хороші люди і дорослі,і дітки.
-
Они помнят историю и боль которую причинили некоторые наши предки по своим причинам и взглядам. Мы и наши внуки будут помнить боль причиненную нашим соседом. Это закономерный исторический факт. Прощать и быть толерантным через много лет, не дано человеку. Даже за много километров, Мы между собой выясняем абсурд кто из нас «настоящий украинец»
-
Тут я не згідний, якщо ти не пробачаєш, то ти нічим не кращий. Ясно, що в під час війни є ненависть, бажання знищити всіх, але час проходить і люди міняються. І судити всіх по одному неправильно. Це теж саме, що нас судять по одному якомусь Валєрі, який не може дати ради, бухає і чудить всю дорогу.
-
Якби там не було,зараз такий час всім дуже тяжко. Головне нам залишатися людьми і підтримувати один одного.
-
Аліна Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Вечір добрий всім, складаю резюме та Cover Letter за канадськими стандартами. Я займаюсь цим після закінчення канадських курсів, де нас дуже активно вчили, яким має бути правильне резюме. Зробила багатьом друзям та друзям друзей) Подобається процес і результат, після цього люди знаходять роботу. Якщо цікавить, пишіть❤️
-
Так гарний, біля молла
-
Lada Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Група PRCUAET створена для обміну досвідом та взаємодопоги при подачі на PR, для тих хто приїхав по CUAET. В групі: - 12 досвідчених міграційних консультантів - можете їм задавати свої питання; - більше 17 000 участників; - більше 60 000 повідомлень; - ресурси для підготовки до тесту CELPIP та IELTS; - розбивка по провінціям; - користна інформація про переклад документів; - процедура отримання довідки про несудимість з різних країн; - євалюація диплома (WES); - підбір правильного NOC; - EXPRESS ENTRY; - гуманітарна програма та багато іншого. Добавляйте своїх знайомих, кому це актуально.