UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Я думаю якщо українці почнуть відкривати в умовносу едмонтоні магазини з тільки українською назвою і не зможуть говорити по англ - то канадці таке будуть сприймати так само погано як і індусів
-
Я вам так скажу: - Гурьгурьгули! )))😂
-
Деякі міста прилеглі до торонто мають настільки велику популяцію не канадців що там навіть нема англійского тексту на вивісках в магазах і так далі
-
То нації яких мало в канаді просто не зможуть таке зробити
-
Причем тут индусы?
-
Индусы вообще в отказе переучиваться на нормальный английский, они как приезжают со своим английским так везде и суют его, потому что они везде, их и так свои поймут.
-
Просто в registry піти. Медогляд нічого спільного з health card не має
-
Вы извращено понимаете всё, люди ищут своих чтоб было легче адаптироваться если плохо с языком
-
То таких українців хто не адаптуется думаю канадці теж не дуже люблять)
-
Недавно был пост о том что Индия контролирует много мошеннических сделок с недвижимостью, и что это стало очень большой проблемой для Канады
-
Ну то уяви реакцію тих 25% канадців які там живуть
-
Ну масштабы города в Канаде это сильно зависит от людей. Здесь город по населению и в других странах сильно отличаются. Может там 75% живут только та национальность и без знания языка, что хозяинам проще повесить вывеску чем ждать когда проведут нормальный интернет и изобретут Гугл переводчик
-
Умова імміграційної програми
-
Українцям спростили що можна спочатку заїхати а потім зробити
-
Це треба кожному іммігранту в канаду
-
А коли все місто?))
-
Ну райони це пів біди