UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
() Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
PUCHAN Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Anastasija Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Я робила, в мене до здачі езаменту залишалось два місяці, тому що я тренувалась на своєму автомобілі то вирішила зробити страховий поліс. Одразу заключила на рік, сплачую 208 доларів. Якби я чекала і подала з правами 5 класу, ціна була б така ж. Після отримання нових прав занесла в страхову компанію нові права, в наступному році, якщо без пригод, ціна за страхування автомобіля буде нижча.
-
Любиш грати в футбол і граєш доволі непогано? Приєднуйся до команди від України для участі в кубку спадщини, який відбудеться в Едмонтоні. Вже сьогодні о 21:15 відбудеться пробне тренування та перегляд гравців. Подробиці за телефоном: (587) 341-4887 — Ростислав Місце збору сьогодні: тисни сюди
-
Igor Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Mikhail Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Харашо, я свысну чуть шо.
-
Ні, бо спочатку там 6,58, а потім можуть підвищити раптово до 12,58 і вище кожного року. Фіксована ставка краща
-
Всім привіт! Я працюю в Університеті Альберти в складі команди дослідників-дієтологів. Наразі проходить набір бажаючих взяти участь в дослідженні, можливо комусь буде цікаво. Нижче прикріплюю інформацію і трошки тут розкажу українською що вимагається і хто може потенційно підходити. Критерії включення передбачають високу вагу, вік 40-65. Ви маєте бути не канадійцем, а тим, хто переїхав з іншої країни в Канаду протягом останніх 20 років, знання англійської мови. Переваги для вас: якщо ви будете обрані в групу інтервенції, вам буде безкоштовно наданий доступ до застосунку з розписаним планом харчування, фізичною активністю та ментальними практиками. У вас будуть групові сесії з дієтологом, фітнес-тренером та психологом. Вам буде наданий браслет для вимірювання кроків та ваги. Мені здається цікава можливість для тих, хто хоче втратити вагу і отримати безкоштовні сесії з професіоналами. Прикріплюю відео, яке описує дослідженні і нижче фото з критеріями включення. www.youtube.com/watch?v=fshnXlshm6s Щодо участі можете писати на пошту [email protected] англійською, або мені в особисті і я підкажу наступні кроки.