UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Шалом Кто знает, чего Стони Плейн перекопали?
-
Я не знаю что подразумевает рабочая виза Разрешение на работу это отдельный документ, который выдаётся по программе Гуглите что даёт рабочая виза Хотя видел блогеров со ссылкой на официальные источники что все визы после окончания программы будут туристические на полгода нахождения в стране Ссылку не подскажу
-
Доброго дня, Шановна громада! Далі по тексту (WP- Work Permit, СUAET - Canada-Ukraine Authorization for Emergency Travel) Маю декілька питань з приводу отримання WP. В мене наступна ситуація маю паспорт з візою CUAET терміном до 25 року по якому планую в'їхати до Канади в лютому місяці і очевидно що довше ніж до кінця паспорта я не отримаю WP, також маю ще один паспорт з терміном дії до 33 року в який я хочу отримати WP. Бачив багато дописів, що під час проходження контролю по прильоту це залежить від рішення візового офіцера. Питання наступного характеру: 1. На підставі чого візовий офіцер вирішує чи можливо відкрити WP на новий паспорт, а не на той який має візу CUAET та які фактори можуть бути як плюс для отримання WP на новий паспорт? 2. Чи має хтось досвід при аналогічній ситуації, але отримували відмову і WP був виданий на старий паспорт з терміном менше 3 років ? 3. Бажана модель повіденки в разі отримання негативної відповіді по виданні WP на новий паспорт?
-
zhana Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Ясно. Это надо было 10 лет назад вбухать в неё кучу денег на полную реконструкция, чтоб её вновь перерыли. Тупо
-
Андоны
-
Wali Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Дарья Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Но это не сделает Вам страховку дешевле. Сейчас если говорить про стаж украинский и подешевле, то скорее всего coop P.S. У меня на 2 машины двухсторонняя страховка 364 мес. Но первая была посчитана еще по божеским тарифам , вторую так же видимо уже как действующему клиенту посчитали. Сейчас очень мало страховых учитывают украинский стаж и лепят приличные цифры. Coop еще пока лоялен