UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Мене звати Михайло,на вихідних можу завести вас у такі місця🙂Calgari зоопарк🐒🐯🦅🐗🦋🐅🐠🐬🦍🦓🦏🦧🦣дуже великий і цікавий,і також tower вежа🏰дуже красивий краєвид🌆🏞️наступна поїздка у Banff на підйомник🏔️🏰🌲,гарячий басейн під відкритим небом,дуже красивий💦🌊☀️Лейк-Луїз дуже красиве місце рекомендую,гарні краєвиди🏔️🌲❤️🫶водоспади ⛷️🌆 І дикі тварини 🦬🦌🦌 Ціна з 1-людини:-125$ Виїзд 06:00ранку Приїзд 10вечора Забираю з вашого місця Чекаю🖐️ Telegram +1 825 419 9883
-
Calgary
-
Yokohama
-
Добрий вечір! Також подібне питання. Де можна пройти медогляд і яка вартість?
-
Може хтось надати контакти перекладача зі шведського на англійській? Мені треба criminal record перекласти.
-
Можете розказати як брали довідку зі Швеції?
-
Сергей Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
t.me/BITCOINS_HOURLY_PAYMENT/17302 I'm very grateful for this opportunity please try to join
-
Скажите пожалуйста, кто сталкивался. Может кто отправлял почтой Украину технику, сколько примерно это стоит? Или все зависит от оценочной стоимости?
-
И может вы знаете через какую компанию лучше отправить
-
Понял, спасибо большое, тоисть не зависит от цены товара который буду отправлять?