UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Я використовую наприклад
-
Для будь якого напису тексту
-
Для чого воно вам? Ну хіба резюме складати..
-
Можливо, для вас це буде несподіванка.. але джипітіхою можна користуватися просто так, без усіляких віпіенів..
-
Вибачте. Тому і запитав, для роз'яснення..
-
Тобто? А оце хто пропонував? ,, діліться інформацієй на своїх устройствах, 4 ГБ, пішіте в лічку..
-
Ти серйозно перевіряв?))) і шукав інфу?
-
Каким сайтам? 🤔 Когда скачиваешь с торента ты автоматически начинаешь распространять тот контент который ты скачиваешь. И твой реальный ip доступен всем участникам (если не использовать потустороннее оборудование). То есть быть «личем» И пока будет открыт торрент на компе, будет происходить раздача с твоего компа.
-
Так
-
Впн має працювати
-
100%, я якось «дивився» фільм через клієнт типу торента, який скачує фільм для перегляду але не зберігає. Так він під час скачування і роздавав тому мені прийшов лист щастя за авторські права) типу дивитись то пофіг шо дивлюсь, головна претензія була, що типу розповсюджую
-
Я не знаю як працює торент, я нічого не качав і не качаю
-
Я не розумію як штраф має прийти? Поштою? То як вони дізнаються твою адресу якщо ти використовуєш мобільну мережу?
-
Коли ти використовуєш впн чи мобільний інтернет, твоє айпі змінюється
-
Але якщо прийде штраф, я не відповідаю на це))
-
Ну урок на майбутнє)
-
Я тоді за це не сильно переживав бо в штатах ні разу такі листи не приходили. А тут служби не сплять) тому да, треба впн але я просто дивлюсь з сайтів типу баскіно і норм, за таке вони нічо не кажуть хоч і не зовсім легально. Головне не розповсюджувати