UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
добрый день, хотела спросить где можно поискать опекунов ,или волонтёров которые этим занимаются, ?может у вас есть какие то сайты или знакомые ? мне нужен человек который встретит меня в аеро порту ,поможет сделать все необходимые документы по приезду, и поможет снять жилье, средства для этого естественно есть , просто нужна помощь при самом снятии жилья , тк я не совершеннолетняя, буду очень благодарна и признательна если поделитесь контактами или какой либо информацией
-
Хтось проходив через процес отримання діагнозу СДУГ/ADHD тут?
-
Що це за клініка?
-
В мене інший діагноз, але маю досвід з Access 24/7 тут
-
В Україні наскільки знаю то ще роблять записи щоб слідкувати як ситуація з лікуванням, чи є побочки якісь критичні від ліків і тд.. чи стає краще від лікування взагалі. Тут такого не було
-
Фоллоу-ап?
-
Але про фоллов-апи там не дуже турбуються, зазвичай це просто діагноз і рецепт з ліками дадуть і все..
-
Згадав про менталку ось недавно, як вже складно стало
-
В мене також не було, тому я туди зателефонував і пояснив ситуацію
-
Та в мене і сімейного немає :D
-
Якщо йти звичайним способом - направлення від сімейного, то дійсно можна чекати запису з психіатром десь до року часу
-
Ого, дякую, не знав
-
Я спробував Telus Health і мені сказали, що спершу треба пройти атестацію і то зайняти з рік-півтора може
-
Безкоштовно, провінційна страховка покриває психіатрів
-
О, зручно. Дорого вийшло?
-
Аля emergency для mental health, після дзвінка на наступний день вже назначили апойнтмент з психіатром
-
СІОЗС страшно
-
Оу бой
-
Там іноді такі коктейлі намішують, що страх
-
Мені тут дали сіозіси без транків, мені пощастило що в мене не було ніяких побочок))
20 Jan 2023, 21:20
81201/96790
about 4 hours ago