UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Valeriya Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Проще всего в hоmedepot и подобных магазинах такое поискать. Они не так дорого стоят.
-
Привіт🙋🏼♀️Шукаю КІМНАТУ на підселення або з ким можна зняти квартиру (дівчина). Бюджет до 800 cad. Бажано наявність пральної машини та окрема ванна. Про себе: мені 24, без шкідливих звичок, люблю чистоту та затишок🫶🏻без тварин Також в пошуках роботи! Розглядаю різні варіанти. Англійська середня (В1) Будь вдячна за будь-яку допомогу🥰
-
Дякую
-
Oksana Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Дорого дня! Шановні, може хтось підкаже, чи їздить хтось з Калгарі до Едмонтону декілька разів на тиждень, або найближчим часом буде їхати? Мені потрібно дещо забрати і привезти до Едмонтону. Якщо є такі в групі, напишіть, будь ласка, в особисті. Всім гарного дня!
-
Підкажіть будь ласка як виглядає Prood of upfront medical exam?
-
Привіт! Тільки що побачила у Work Chat Edmonton
-
ca.indeed.com/viewjob?jk=8f67fbebb839c679&q=field+service+technician&l=Edmonton%2C+AB&tk=1hph03pksk85d802&from=ja&alid=64b6ba738738f103e9b71e12&g1tAS=true&xpse=SoDO67I3Dxye_8TWmh0LbzkdCdPP&utm_campaign=job_alerts&utm_medium=email&utm_source=jobseeker_emails&rgtk=1hph03pksk85d802&xkcb=SoBc67M3DxIAl7aXIp0JbzkdCdPP
-
я проходив то там просто анкету дали, з тим що треба пройти ренген кров і тд
-
Ніяк не знайдуть нам напарника. Пишіть в приват якщо знаєтесь на великих дизельних двигунах, промислових насосах, і в електриці