UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Привіт, може хто має якусь пораду, зараз якийсь мертвий сезон?😁 а то резюмехи відсилаю, вже за 200+, тільки 3 інтервʼю за 2 місяці, англійська вільна, але так нічого і нема) Може старожили шось порадять як тут краще зробити? Розносити резюме особисто закінчується так «apply online, thanks for coming anyway”😁
-
Якщо вільна англійська, думаю треба сконцентруватися на якійсь конкретній сфері, в якій ви краще всього розбираєтесь (освіта, попередній досвід і т.д) і вже рухатись конкретними кроками. Аналіз ринку/компаній/ сфери звузить ваш пошук з 200+ резюме до 50, які будуть мати більше конкретики про вас, ваші вміння та ваші цілі.
-
Tetiana Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Ну враховуючи те, що на одному складі сказали, що в них працюють наші без англійської, того навіть не знаю😁
-
Все просто. Для чого компанії ,яка шукає собі працівника складу-чоловік з трьома вищими освітами і вільною англійською? Вони ж не дурні, і розуміють, що ви шукаєте роботу ,,на перший час,,. А вони зараз на вас втратять час на тренінги тощо, а через місяць ви знайдете кращу роботу і подякуєте😅
-
Ну якшо це причина, то я реально хз😂 Хіба косити під містера Біна на крайняк)
-
Якщо ви спілкуєтеся безпосередньо зі своїм потенційним роботодавцем, а не з HRом, то для них головне відчуття ,що з вами буде комфортно працювати.
-
Я ж не пишу в таких резюме шо маю вищу освіту чи кваліфікований досвід😁 А так то ніколи б не подумав шо вільна англійська тут буде перешкодою)
-
Может вам со свободным английским не на склад надо, а куда-то повыше? Поэтому и не берут, т.к. сбежите ж при первом более выгодном предложении.
-
Косити тільки під вимоги вакансії. Не більше і не менше.
-
Дякую всім за поради, будем косити під май фазер із воркер😁
-
Туди теж подаю, поки дзвінків не було)
-
Во во, того і думаю де роблю не так)
-
Але ви ж самі знаєте,що багато новоприбулих працюють і в консалтингу, і в банках, на адміністративній роботі.. Ну або , якщо ви молодий амбіційний- с руками ногами беруть автівки продавати на ділершипи.