UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Потрібен найбільший та найкращій магаз по електроніці в Едмонтон. Підкажіть
-
Да как я понимаю - обычная тема для кондо/таунхаусов. Сейчас много в старых районах таких infill - выкупают один старый дом с большим участком и втыкают новый дом на 4 юнита/таунхауза - 4 домовладения на том же участке земли под общей крышей. В таких ситуациях обычно нанимается обслуга для стрижки травы/уборки снега. Крыша тоже общая. Поэтому делается соглашение как в кондо, что типа все платят по $300 в месяц на обслугу. Если что-то большое типа крыши - доп. сбор. Ну и обычно есть ограничения на что и как ты можешь снаружи делать. Может нельзя свои кусты/деревья садить, делать свой кастом дек - всё должно быть в одном стиле и обслуживаться централизованно. Для менеджмента таких маленьких локаций можно выбрать одного из владельцев или меняться раз в год, например. В больших кондо/таунхаус комьюнити есть люди на зарплате, которые занимаются этим как работой.
-
Окрім Best Buy думаю нічого такого великого немає, це навіть в США один з найбільших магазинів електроніки, але може хтось ще щось знає, було б цікаво самому. А якщо в вас є день два то саме краще замовити на амазоні
-
Jjj Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Вже залишилось пʼять днів до початку фестивалю. Забронюйте свій безкоштовний квиток. На деякі покази залишилось лише декілька місць. Також заплановано зустрічі з фільм директорами після показу декількох фільмів. Директори приїжджають з України спеціально на фестиваль. www.ukrfilmfestival.com
-
Ольга Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Ольга Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Підкажіть, будь-ласка, як потім повернути 40$ за рентен на мед.огляді, якщо хелз- карта ще не прийшла? Я так розумію я їх сплачую, а потім коли вони прийдут я можу їх повернути? Як це зробити, куди подаватися?
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка чи грають десь у мафію українці? Чи проводять якісь вечірки ? Дякую
-
Evgen Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.