UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Рекомендую! Репетитор з англійської мови. Мій репетитор Світлана Казимирівна. Закінчила Університет лінгвістичний з відзнакою(Master's degree), (англійська та німецька мови). Викладала англійську в університеті 25 років. Займається з учнями з будь-яким рівнем. Готую до міжнародних іспитів IELTS, PTE, CELPIP.Ціна за одну годину 25$/за годину.Писати на електр.почту. [email protected].
-
Но вы же не ,,переважна більшість,,. Впрочем, как и я😁
-
-
Також шукаю брокера, який зможе зробити liability дешевше ніж 38 доларів на місяць.Міленніум не здолати 💪
-
Александр, є ще одна тємка для підробітку - тікет файтер. Знаєте що це таке? Розкажу.. Вліпив мені коп violation ticket за то шо не так на знак дорожній я зреагував. От тепер думаю, чи то самому з прокурором і суддею спілкуватися, доказувати, чи найняти когось, щоб допоміг. Плачу 50 баксів. Потягнете?
-
Залежно скільки коштує ваш робочий час. Можливо, і 200 доларів варто заплатити Олександру, щоб замість вас сходив на суд.
-
Багато українців приїзжають без знання англійської. Багато кому не зрозумілі тутешні реалії. А людина витрачає свій час ,щоб помогти з цим розібратися. В найкращому вигляді. Хіба це не вартує винагороди?
-
,,Волонтери,, допомогали новоприбулим в аеропорту. За гроші. І це не викликало нарікань.
-
Більше того! Щоб робила без нас вся новоприбула українська спільнота? Сіла та й заплакала б..