UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
. Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
I have been in this channel more than two weeks, seeing alot of people talking about the good work of this man. I just give Mr Williams try of $600 to my greatest surprised i withdraw my profit of $6,200, just wanna appreciate God for using Mr Williams to bless me. Try and follow up with him Mr Williams it we help you also. Contact him 👉 t.me/+XcAE9vULpSJiMjk8
-
Nahum Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
День добрий чи є інформація про "NOC" номери які не підходять для pr щоб хочаб трохи орієнтуватись при пошуку роботи?
-
Anton Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Вітаю всіх 🙂 Я сертифікований онлайн тренер та дієтолог 🍏 Працюю з індивідуальним підходом, допоможу вам: Схуднути та не вгробити здоров'я Накачати сідниці 🍑 та зміцнити спину 💪 Стати кращою версією себе ✅ Проводжу БЕЗКОШТОВНІ консультації та перше тренування в ПОДАРУНОК 🎁
-
А друг мого друга робить в гуглі www.google.com/search?q=noc+alberta+aos&oq=noc+alberta+ao&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqBggEECEYFTIGCAAQRRg5MgcIARAhGKABMgcIAhAhGKABMgcIAxAhGKABMgYIBBAhGBXSAQkxMjk0NmowajSoAg6wAgE&client=ms-android-samsung-ss&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
-
Thank you
-
Амазон
-
Доброго дня всім. Вибачте що звертаюсь сюди, але вже не знаю куди, 3 місяці шукаю роботу. Англійська на гарному рівні. Пропонували роботу в садочку( поки зняли обмеження на wp) вже зайняли місця. Може хтось десь чув про вільні місця ( розгляну прибирання, магазини і таке подібне) дякую за розуміння
-
m.a.i.16 Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Шукаю нового власника для свого велосипеду. Легкий і швидкий комм'ютер. Вінтажна карбонова рама і сучасніший обвіс. 1х9 передачі, 700х25, все обслужене (я працюю веломеханіком, тож за тех. стан можна не перейматись). Педалі, гріпси і bottle cage не продаю, але поставлю стокові чорні. За будь-якими питаннями в особисті.