UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Залишення частини
-
Сзч
-
Тому що стали рабами системи. Доброраби
-
Мене виносить просто з таких історій, типу командирам пофіг на своїх? Мясні штурми, розміновування ногами. Я не розумію мотиву. Ідіотизм чи садизм? Можливо залякування.
-
Не могу найти больше информации про канадских гражданах в лагерях кроме этой статьи в Википедии. Они дают ссылку на это, но по той ссылке не говорится про канадских гражданах ничего. Если найдёте, дайте, пожалуйста, ссылку.
-
Та багато подібного. Просто мовчать. Десь там чутки і на вухо поділяться і все.
-
Ябєда
-
А коли зʼявилося канадське громадянство? Його в часи першої - та здається і другої світової не було. Але люди які приїхали в Канаду з України на початку 20 століття- приїхали за запрошенням уряду. Так? Так. І по закону вже багато хто з них був канадцем тоді коли були відправлені в табори.
-
Если говорить о том, что канадского гражданства тогда не было, а было британское, то можно сказать, что и суверенной Канады тогда не было, это был доминион Британии. То и все вопросы к Британии :)
-
«Вже багато» это сколько?
-
Причём, для женщин тоже!
-
Кстати, не знаю как сейчас, в моё время в Форт Эдмонтон парке разыгрывали празднование Дня Доминиона конца 19-начала 20 веков. Очень интересное представление было.
-
С чего вы решили, что я вас в чём-то убеждаю. Меня интересует один только вопрос: были ли граждане Канады в этих лагерях и если были, то было ли это исключением или правилом. Всё. Если в Конгрессе Украины есть купа информации об этом и вы знаете, поделитесь. Ещё раз, вопрос один: про граждан Канады в канадских концлагерях. Всё.
-
Я не розумію Ви мене в чому хочете переконати? Мій меседж був: 1. Що в Історії Канади були моменти і гірше ніж мобілізація в Україні. 2. Що люди які були відправлені в табори - були люди, які на законній підставі знаходились на території Канади. Не тількі новоприбулі. 3. Певна частина з них була натуралізована. ( тобто рахуйте мала канадське громадянство) Я (на відміну від Вас) глибоко ніколи цим питанням не цікавилась. Тому скільки їх було точно сказати не можу. Якщо Вам важливо це знати- в Конгресі Українців є купа інформації на цю тему. Можна до них звернутись. І ще на той сайт можна відправити запит що я Вам скинула. Проведіть дослідження і дізнаєтесь скільки було натуралізованих українців в таборах. Скільки під час другої світової італійців, скільки німців, скільки японців. А, ще можна дізнатись скільки євреїв які були біженці з Германіі- опинились тут за ґратами. Ну і питання може і до Британії, але Канадський уряд вже здається кілька разів за це вибачався. Тобто вважають, що це на їх совісті. 🤷♀️
-
А то мне начинают про японцев, Газу, моё блогерство, наполеоновские войны…