Кошмар Еріка Ніссана: огляд
29 травня 2024 року в дилерському центрі Erick Nissan я пережив один із найгірших подій. Я пішов туди, щоб просто замінити масло та фільтр у своєму білому Nissan Rogue 2021 року, але цей досвід швидко перетворився на розчарування.
Після служби я попросив поговорити з менеджером з продажу про модернізацію мого автомобіля. Адміністратор зв'язала мене з менеджером з продажу, який показав мені різні машини. Я чітко розумів, що хочу пакет, подібний до мого поточного. Мені сподобався сірий Nissan Rogue Platinum, я хотів спробувати його, але Бернардо не знайшов ключа, а машину переїхали. Він показав мені схожу машину іншого кольору, стверджуючи, що це та сама модель.
Після тест-драйву я вирішив обговорити покупку, але мені сказали, що фінансовий менеджер зайнятий. Після тривалого очікування мені довелося піти і попросив менеджера надіслати мені подробиці електронною поштою. У цей час до мене підійшов генеральний менеджер (GM) і разом з іншими менеджерами з продажу поставив особисті запитання, які здавалися відволікаючими. Крім того, навколо них бігав маленький песик, що додавало непрофесійної атмосфери.
Пізніше генеральний директор подзвонив мені з пропозицією і попросив заставу. Я попросив електронний лист із деталями та згадав, що повернуся з дружиною. Однак електронного листа не було надіслано. Коли ми повернулися, нас засипали особистими запитаннями кількох менеджерів з продажу. Отриманий нами рахунок купівлі-продажу був заплутаним, і фінансовий менеджер, який також ставив особисті запитання, насилу пояснював це. Наша обмінна вартість була вражаюче низькою, але GM виправдав це тим, що стверджував, що наш автомобіль був старим і переоцінений попереднім дилерським центром.
Незважаючи на наші застереження, ми продовжили угоду, але чітко дали зрозуміти, що не хочемо додаткових пакетів. Під час підписання генеральний директор був дуже розв’язаним, що було недоречним і зірвало процес. Затримки друку та хаотична обстановка змусили мене підписати контракт, не розуміючи його повністю.
Наступного дня я виявив розбіжності в контракті, зокрема небажані пакунки на загальну суму 100 000 канадських доларів. Спроби вирішити це з фінансовим менеджером і GM були марними. Перенаправляли один до одного, ніхто не взяв відповідальності. Коли я нарешті зустрівся з GM, він заявив про незнання цифр, а менеджер з продажу відмовився анулювати договір, назвавши його обов’язковим. Фінансовий менеджер також відмовився, заявивши, що мою стару машину вже продали.
Це випробування серйозно вплинуло на наше психічне здоров’я та роботу. Що ще гірше, Ерік Ніссан втратив документи, необхідні для реєстрації мого нового автомобіля, що призвело до подальших затримок і вплинуло на мою роботу водія Uber.
Я залишився з угодою, яку я не можу собі дозволити, оскільки втратив значні гроші, включаючи початковий внесок у розмірі 4000 канадських доларів і шість місяців виплати відсотків за моє старе авто. Цей досвід у Erick Nissan був кошмаром, і я наполегливо раджу іншим уникати цього дилерського центру.