UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Також по будинку/таунхаусу враховуйте що у Вас буде комуналка на все. Вода/тепло/газ/світло/сміття і т.д. В середньому $500-700 міс. В квартирах буде лише електрика. Також останнім часом часто здають «main flour” - це коли ви в будинку, а в бейсменті ( цоколь) ще хтось. Комуналка 60/40 або 70/30 Будинки є з двома типами гаражів - I ntouch ( вбудований) та detouch (окремий) 1. Intouch - вхідними дверями взагалі не будете користуватись ;) - тепло виїзжати і приїжджати ( особливо зручно з дітьми, а коли в офісі паркінг - взагалі можна про зимові речі забути) - він теплий. Detouch - в’їзд завжди в задньої дороги ( як на мене менш естетично ) - треба топати через двір в будинок по вулиці - майже ніколи не утеплені Ще один бонус будинку: Маєте чистити сніг на дорожках навколо вашої ділянки Маєте обов’язково косити газон ( передній то 300%) Будьте уважні - дуже часто коли лендлорд обіцяє що « та тут ми дофарбуємо, а тут почистимо, ви тільки договір підпишіть і завдаток дайте» - вони вже нічого не пофарбують і не дочистять. Успіху в пошуку.
-
Так, можна. За $2000 в міс: NW,NE,N - бунгало - гора,будуть і дешевше, але то таке собі р-ни Tarbeligar - рідко, але бувають, про те в більшості вони трощи старі. Windermere - бувають, будинки свіжі - треба ловити. Allard і подібне - варіанти є, але до магазинів і всього живого - далекувато. Взагалі останні пару місяців оренда підросла. Відкривайте RentFaster.Ca і вперед.
-
Шановно спільното, поясніть мені будь - ласка як працює наступне: Хочу придбати онлайн сім карти на сім‘ю (3 картки), сайт провайдера пропоную зробити 3 лінії на одному аккаунті , тобто це будуть різні номери але з спільним тарифним планом , або це буде 3 однакові сім з однаковими номерами ?
-
В Приват 24 и Paysend
-
Доречі, а хто підкаже як відрізнити порядного лендлорда від шахрая? Як можна перевірити, що саме ця людина чи компанія є власником житла і має право на передачу його в оренду?
-
Не хочу виглядати спекулянтом но якщо хтось буде сдавати долари США то я купив би по 1.3 500$
-
Calforex завжди дає найвищий курс
-
Курс просто жах... реальний значно вище... хтось казав що в сервусі курс кращий
-
Пропозицій за такою ціною безліч. А чи здадуть саме вам, це вже як лендлорд вирішить. В них логіка дивна.
-
Ось на маркетплейсі є по 5-10$ є і безкоштовні