UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Звісно! Ніхто не каже що усюди Вас чекають і усюди Вам раді але якщо із усіх 100% один відсоток вистрелить то вже результат
-
Значит нужно сделать правильно резюме под конкретную вакансию и сопроводительное письмо если требуется. Не нужно писать, за кучу языков и тд, укр, рус, польский и тд. Напишите свои скиллы которые помогут вам в работе и тд Лично походить, по тц, по даунтауну и тд. Ну и немножко надеяться на удачу. А говорить что с работой какой-то пиздец, это не правильно. Просто мало кто хочет брать ньюкамера без опыта работы и без знаний языка. Если говорить за себя, я через неделю после приезда уже работал, жена - через две. Дорогу осилит идущий.
-
Може рент знайти до роботи ближче
-
Не можу чомусь вам в пп написати( Може ви спробуйте мені щось написати?
-
Залізобетонні палі для будівництва свайного фундаменту Але,кому що😂
-
🤦🏻♀️
-
Омг ні шо таке фразеологізм, ні шо таке сваї Вам би за підручники взятись 😂😂😂
-
Я знаю шо потрібно чоловіків на сваї в Нісках Але робота у відрядженнях в основному біля Калгарі . Вони мали брати новий об’єкт біля Едмонтона в Форт Саскачевані , але хз чи взяли . Кому цікава ця робота , можу дати контакт роботодавця .
-
Я згоден з тим що вище писали не раз - одного резюме може виявитись замало! Звичайно треба відправляти його на пошту але також не завадить брати це резюме в руки і самостійно відносити в компанію а там вже пробувати спілкуватись хоч і з транслейтом!!! Ну і сарафанне радіо ніхто не відміняв бо дуже багато роботи находять завдяки знайомству і спілкуванню
-
. Дощ, сніг, вітер, болото по вуха. Більше 30 там не платять. Але є й свої плюси: робота на свіжому повітрі, помірні фізичні навантаження, нічого важкого в руки не береш ну і якщо добре все піде, то з часом можна підряди брати самому. А там вже інші заробітки.
-
З початком весни буде більш широкий вибір роботи, зараз на багатьох фірмах керівники у відпустці + всі контракти на 2023 рік зараз тільки в розробці а з березня почнеться масовий набір людей. Наразі такий стан в компанії де я працюю
-
Да, нужно думать креативно и искать варианты