UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ну я можу вам сказати, що мій досвід досить позитивний, важко було лише очікувати місяць) При заповнені декларації вказуйте що це бу речі і не має бути ніяких проблем, мою посилку навіть ніхто не відкривав.
-
Зайдіть до них та попитайте особисто, наскільки я знаю, то не має бути растаможки якщо це товари особистого використання, не нові, без заводської упаковки чи бірок. Ми нічого додатково не сплачували, хоча я вказала повну вартість своїх речей. Заплатили Укрпошті 8500 грн за 23 кг і все - мені принесли посилку прямо додому у Канаді.
-
Ні не непотрібно. З 1 жовтня Канада зняла ковідні обмеження. Непотрібно ні прививки ні тести.
-
Відправляли Укрпоштою. Вказувала приблизну вартість всіх своїх речей, також писала, що це речі вже використовувані
-
Привіт, а підкажіть будь ласка, Де можна перекласти права чи документи в Едмонтоні?
-
Я просто до того що теж надіявся що поміняю хоч приблизно до офіційного, але не вийшло)))
-
Я в понеділок міняв в банку американські долари на канадські 1.22 курс
-
Різні банки встановлюють різну маржеву різницю між купівлею і продажем. Про конкретний курс купівлі чи продажу можна дізнатись на сайті банку. Але вважайте на те, що якщо ви не є членом банку (не маєте рахунку чи картки саме цього банку) то буде додатковий відсоток за операцію
-
Доброго дня, а таке питання🙈 Який зараз курс $ = CAD в Едмонтоні
-
ми відправляли, але про обмеження у 20 дол якісь вперше чую)