UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
І мені
-
Кто продает сигареты, напишите пожалуйста в личку
-
Вітаю! Може комусь знадобиться мій досвід, буду рада. На днях відвідала окуліста і дуже задоволена візитом: ставленням та привітністю персоналу, поясненням незрозумілих термінів англійською та загалом підходом Dr.Jeff Holts. Хто має Health Benefits Card - огляд та рецепти на лінзи та/чи окуляри - безкоштовно для вас. Локація в Kingsway Mall: Stonewire Optometry +1 780-628-6886 maps.app.goo.gl/LzndoJvRpYJJryUbA?g_st=ic Також радо порекомендую стоматологічну клініку з україномовними лікарями. Не знаю щодо покриття послуг, треба уточнювати, але пан Олександр та пані Наталія Павленки - неймовірні люди, щирі, привітні, мені дуже допомогли. Якже приємно зустріти тут україномовних професіоналів своєї справи! Дякую і однозначно теж рекомендую: Sana Dental +1 780-476-3391 maps.app.goo.gl/UgRLE6jwTKx7QucY8?g_st=ic P.S. не на правах реклами)
-
Може і встигнути наш літак було затримано у Парижі і ми мали одну годину, ми встигли Хай підійде до стюардів у літаку і попросити щоб його без черги випустили з літаку. Потім треба швидко дістатися до зони де чек ин, там самообслуговування потім зона де надають wp, там є волонтер треба підійти до неї з проханням що до ваших обставин з обмеженнМ часу до наступного літаку, поки чекає на ворк перміт хай дивиться як потрапити до зони вильоту і бігом туди, я пройде чек ін, літак його буде чекати
-
Привіт) Цікавить таке питання чи хтосб вже звертався до стоматолога тут в Едмонтоні?можете порадити
-
1150$ -500$ грант -266$ субсидія Платимо ~ 380$
-
Доброго дня.Донька 3 роки в жовтні піде.Садочок 855$,із субсидією 140 $ стане нам
-
Ставити це собі за мету є сенс тільки тоді, коли у вас досить непоганий рівень англійської, і є можливість і бажання працювати вахтовим методом. І отримувати таку ж зарплатню, як на будівництві. Можу скинути контакти чоловіка, який працює на oilfields, можливо він щось підкаже.
-
Як з’їздили? Побачили зоряне сяйво?🤞