UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Добрий вечір, я логопед зі Львова, тепер переїхала у Едмонтон, дуже хочу продовжувати працювати у професії. Працюю з різними з : постановкою звуків, запуском мовлення, порушенням дихання, темпу і ритму мовлення) Якщо у когось є потреба то звертайтесь ))😘 Буду дуже рада )))
-
І, бажано, де знаходиться.
-
Прекрасно! А як називається ваше сто?
-
А ви працюєте вдома чи на сто?
-
Welcome to Edmonton! Я можу скинути вам в приват декілька пропозицій .Але те ,що ви без автомобіля значить те,що хтось має вас возити на роботу. Бо автобусом - це не варіант. На встановлення вікон- дверей хмара варіантів. Помічником від 180 до 350 дол на день.Шпаклівник- це тейпер, Якщо будете мати інструментів на 5000 , то на зарплату в 35 дол. навіть не будете дивитися. Якщо вмієте встановлювати ламінат- 25.
-
Вітаю громадо!! Терміново шукаю роботу. в Едмонтоні. Шпахлюю, малюю, монтую вікна, двері, підлогу, плінтуси, утеплення фасаду, баранек,мозаїка,цоколь...Є посвідчення водія(А, B-D)укр. авто поки що не маю.,так як приїхав недавно. Всі документи для роботи в наявності. Шукаю роботу на постійній основі... Дякую за допомогу друзі!!!
-
💰 💰 💰 Друзі, якщо комусь з вас чи вашим знайомим потрібні банківські рахунки або вирішення будь-яких питань з банківського обслуговування, пишіть мені або дзвоніть 7802571091. Нагадаю, я співробітник Scotiabank. Зустріч організовуємо в будь-якому зручному для вас відділенні. Плюс на разі діє пропозиція: приведи друга і кожен з вас отримує $50.
-
Ищу подработку на ближайшие 3 дня!
-
Всем добрый вечер. Кто-либо уже поменял Work Permit? Подскажите, пожалуйста, нужна ли действительно для этого фотография? И какой документ про медосмотр вы прикрепляли: документ о результатах медосмотра или та бумага, которую дают в клинике в день осмотра тоже подойдёт?