UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ми прибудемо до Едмонтона родиною ( Я , чоловік, донька 16 років і син 1 рік) для мене інформація від Володимира дуже корисна. Ми як новоприбулі плануємо працювати у різні зміни, донька готова теж підробляти . Тому для мене дуже важливо обрати безпечний район для життя, навіть якщо вийде оплата за житло більшою . А Ви якось пишете "не про що "... В цій групі вже не одноразово люди питали про безпечні райони.
-
Добрый день,подскажите пожалуйста,возможно трудоустроиться на склад,Amazon и т.д с минимальным знанием языка?
-
Спасибо вам)
-
Бережіть себе☝️
-
В жодному разі моя думка не може бути аксіомою. Я цього не прагну. Знаєте, якось мені мій син сказав: тато, я не хочу вчитися на твоїх помилках, я хочу прожити своє життя і вчитися на своїх помилках. Можливо, він і правий😅
-
Відсутність решіток на вікнах може бути показником безпеки тільки там, звідки ви приїхали. Тут інші параметри.
-
Може чули вислів «скільки людей-стільки думок»? Чи ваше має бути аксіомою ?
-
Та да, є в мене такий грішок.
-
Та смішно шо кожен вечір ви з кимось шось «рішайте»😂😂😂😂
-
Ну а це до чого? Лиш би ляпнути?
-
Взагалі,кумедна ситуація. Я в Едмонтоні живу восьмий рік і то веду розмову тільки про райони ,де жив особисто, або де жили чи живуть мої друзі. А ви, три з половиною дні в Едмонтоні, на повному серьйозі даєте оцінку кримінальній ситуація у місті😅. Браво! Аплодую вашому юнацькому максималізму!
-
На маркетплейсі шукав airроds I аирIшив купить у українця хоча будо дорожче ніж інший варіант. Подумав що продає навушники бо нема чого їсти. Я і перевіряти їх не став сильно дав гроші за роботу цікавився чи знайшов чи ні. Ну він такинеохоче говорив я не допитував. Навушники підробні були
-
Як ви два дні тому😂🤷🏻♀️
-
В котрому місці я написав про українців, які роблять райони міста кримінальними?😅 І хто погано віддячив компанії, на якій я працюю? Якийсь, вибачте, ,, постний сбльов,,. Ви прочитали публікацію у ФБ, англійською мовою. У якій мова йшла про двох хлопців, один з України, другий з Ізраїлю, які підрядилися на пейнтінг до пересічного канадійця. У результаті в них вийшло якесь непорозуміння, яке згодом вирішилося. До чого тут моя компанія?