UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Я вам написала, що є офіційні сайти по кожній провінції, де українською мовою розписані програми по нашій візі,я звичайно програму на пам'ять не пам'ятаю, ну я ж не буду читати за вас, тільки нещодавно я сама зайнялась цим питанням і почала з Альберти, звичайно якщо у вас є кошти на консультацію Іміграційного адвоката, то супер
-
Just wanted to follow up with you regarding your Alberta Drivers license, have you received your Alberta Drivers license yet? This is something we need to get as soon as possible as we have spoken to the registration department and they advised us its about a 1 to 2 week process. Please send me a copy of the Alberta license you have gotten so I can update the policy for you. Please send Class 7, 5 GDL or 5 which ever you have obtained so far. If you do not have the Alberta license yet, you need to get this as soon as possible as the rates for the insurance could increase without getting the proper license to drive in Alberta.
-
Тоді найкраще безпосередньо запитати у страховиків.Можливо, автор допису просто хоче створити ажіотаж навколо своїх послуг . Такий маркетінговий хід😅
-
Можливо, зараз будуть якісь спрощення для CUET. Раніше було дуже складно оформити WP перебуваючи на візіторській візі.
-
Ну ось. Один сказав: процедура буде ускладнена, другий розвив тему- взагалі заборонять😅. В принципі, це нормальна ситуація. Наприклад, у Саскачевані не можна ні зареєструвати ,ні застрахувати автомобіль, якщо у вас Driver licence з Альберти.
-
У мене віза до кінця паспорту (2029 рік), а WP на 3 роки. Тут треба тоді дивитись індивідуально та на який термін відкрито WP