UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Здравствуйте, может у кого-то есть контакты людей , которые могут помочь с доставкой матраса ? Спасибо 🙏🏻
-
Вже думаю треба бігом дитину в садок аби теж йти самій на роботу 😄
-
Та пріоритети є а коли чуєш про такі податки то мотивація гасне трохи
-
Але все залежить від того,які пріоритети перед собою виставляє сім'я.
-
Походу ще яка)
-
Ну на oilfield своя романтика😅
-
Так що подивимось що з цього вийде) в oil галузі
-
Раз на раз не приходиться. Особливо, якщо ваш чоловік працює у будівельній галузі.
-
А по годинах то походу так і буде 120 годин десь за 2 тижні
-
Аа зрозуміло
-
Та хоч завтра. У вас жеж open work permit.
-
А коли може стати self-employed?
-
Там прикольно рахується. До прикладу , за два тижні ваш чоловік відробив 120 годин, то податок з цього чеку буде вираховуватися, ніби ваш чоловік весь рік буде працювати по 60 годин на тиждень. А за наступні два тижні чоловік відробить тільки 80 годин, і податок буде стягуватися менший. Як що коротко, то там така кухня, що на калькуляторі ви не порахуєте. А коли ваш чоловік стане self-employed - тоді совсім інакша система. І ви сама зможете бути в нього особистим бухгалтером ☝️
-
Дуже дякую тоді для початку будемо дивитись роздруковку)
-
Ваш чоловік отримує роздруковку до кожної своєї зарплати . Де вказано скільки годин відробив, скільки грошей заробив, скільки вирахували на податки та фонди. Все прозоро. До того ж, є спеціальні бухгалтерські програми, за допомогою яких ви можете перевірити ,чи правильно з вас вираховують податки. Або можете звернутися до кваліфікованого бухгалтера, який вам все покаже на пальцях.
-
А як то перевірити?
-
Вам не потрібно вірити, ви все можете легко перевірити. Кожну сплачену копійочку.
-
Надаль мого чоловіка не цікавлять ні відсотки що там будуть вираховувати 😄 я б все розпитала щоб мати чітку картинку а для нього навпаки
-
Ну відзвітую вам в кінці місяця 😄
-
Так знаємо таке теж але казали що там 1,5-2т і якщо вірити таким податкам то це повернення капля в морі