UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Підкажіть адрессу фудбанку в Едмонтоні?
-
Дякую.)
-
Не пам‘ятаю точно, здавали ще рік тому, пару сотень $ платила за себе і доньку. Зателефонуйте, Вам скажуть
-
Перевірте, чи все в вас добре з документами, іменами, датами? В родичів була помилка в імені дитини. Ніхто нічого не знав доки самі не почали шукати
-
В 2013 році, медогляд у київській клініці для канадської візи коштував більш ніж 300 дол. До того ж запам'яталися приколи наших лікарів: типу, о , у вас аналіз крові поганий. Але за 50 грн. аналіз ставав нормальним😅
-
Супер, ще раз дякую. Завтра буду дзвонити, думаю у нас дешевше буде і спокійніше😆
-
Так😊 зайдіть на сайт IRCC, обирайте будь-яку країну і Ви побачите всі акредитовані клінікі😊 Повірте, люди і до війни мігрували та проходили всі ці процеси, просто вони тянулись роками і коштували $$$. Зараз все дуже спростили і це чудово 😊 Якщо Ви подзвоните в Шептицьких у Львові, Вам все розкажуть дужеее детально, просто скажіть, що це для Канади і все🙃
-
Дуже дякую за інформацію🙏 І цей медогляд підійде для зняття обмеження на work permit??? Перепитую, бо щось аж не віриться)
-
😊 насправді ці клініки працюють в Україні роками, акредитовані Канадою, Америкою і Англією для проходження медоглядів саме для отримання віз. Всі, хто планово мігрував у ці країни швидше за все проходив там медогляд ( Київ або Львів). Одна з основних причин цієї вимоги для України - це туберкульоз.
-
О, супер Саш! Сейчас нововведений для украинцев все больше и больше! Это радует! Буду теперь знать! Спасибо ☺️
-
Це обов‘язковий крок для отримання візи загалом був. Це не для новоприбулих, а загалом такий процес🙂
-
Так, але у акредитованій Канадою клініці.
-
Підійде. Медогляд можна зробити і в Україні. Клініка, яка є акредитована IRCC- це Шептицьких у Львові та ше одна у Києві (назву можна знайти також на сайті IRCC).
-
Всім, хто планує перебувати у Канаді 6міс.і довше НЕОБХІДНО пройти медогляд. Термін дії= 1рік, проходять ВСІ. Поновлюють щороку 🙂 До війни без медогляду Ви б не отримали візу, це такий самий обрв‘язковий крок, як аплікація, відбитки тощо. Канада пішла на зустріч українцям і для економії часу дозволила на вибір робити огляд за чи у межах Канади)
-
Нет, к сожалению ((
-
А можна медогляд в Україні пройти, підійде для Канади?
-
Дякую