UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Добридень! Так, люди, зверніть увагу!!! Це дуже важливо! SIN страшенно конфіденційна штука!!! Справді, його не можна нікому давати. Лише при працевлаштуванні. Може, ще у банку при відкритті рахунку (і то не впевнена). За цим номером шахраї бог зна чого можуть на Ваше ім'я наробити! Мене попереджали про це канадці багато разів!
-
Hey friends I’m looking for any loyal and respectful personal assistant who would list my properties online while I pay $700 weekly ! Thanks 🙏🏻 For more informations texts me directly 💯 +1 (614) 963‑7003 via WhatsApp
-
Дякую, хотілось би стати мільйонером але мабуть і тут не вийде. 😂
-
Народ скиньте пожалуйста иструкцию на вклейку визы в паспорт
-
У меня Rogers
-
Шановний, лишить вже в спокої ці податки. Ніхто вам наперед не скаже точної суми . До прикладу, зарплата у вас 20 Дол. А скільки годин на тиждень ви працювали, 40 чи 60? А ви self-employed чи працюєте на payroll?? А чи є у вас дружина? А який в неї дохід? А чи є діти? Тощо. Дуже багато факторів,які впливають. Не сильно обдеруть, але і сильно збагатіти не дадуть 😅
-
Вітаю . У нас теж система видала помилку коли ми заповнювали анкету ,а саме коли вводили номер документа меншого сина ,там було сказано що такого номера нема в системі , ми зателефонували в офіс і нам відповіли що спробуйте через тиждень якщо знову буде помилка то знову потрібно з ними звязатись
-
Здравствуйте) подскажите пожалуйста а есть среди нас хорошие парихмахеры? Нужна мужская стрижка
-
Доброго дня, чи правильно я розумію що доходи до 50.000 оподатковуються двічі (в Альберті) на 15% і, умовно, з 20 доларів в мене вирахують 6. Коли йде мова про 20 доларів на годину то на руки я буду отримувати 14?
-
Я в шоке...
-
Не раджу шукати житло у даунтауні і біля нього, є опис в неті по районах. Наркомани є, вони є на вулицях/ парках ітд, але так, їх дійсно відносно небагато)
-
Доброго дня, вважаю необхідним поділитися шахрайським вчинком, який стався зі мною в Едмонтоні: при отриманні SIN номеру до мене підійшов чоловік і жінка, говорили українською, що їх попросили допомогти мені у спілкуванні з інспектором при отриманні цього номеру, вони знаходились поруч зі мною і я випадково помітила що чоловік сфотографував мої дані, можливо це був документ ворк перміт, який я тримала в руках... Я відразу відмовилась від його послуг и попросила піти, але при спробі подати заяву на разову допомогу у 3000 долл на себе і дітей, система видає помилку при введенні номеру мого документу з ворк перміт, і я вважаю що саме він скористався моїм номером та отримав допомогу... Напевно сказати не можу тому що буду телефонувати в офіс тільки в понеділок, але застереження щодо мнімих " помічників" вважаю за потрібне написати.