UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Люди добрі!!! Усім добрий вечір!!! Підкажіть де в Єдмонтоні купити щавель купити???
-
Девочки , привет . Во вторник 16.08 на 11 нужна модель на наращивание ресниц ( мне ) занятость +/- 2 часа . Бесплатно .😘 instagram.com/your_lashmakerrr?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Привіт, медичний огляд потрібно проходити всім, хто перебуватиме у Канаді ~ від 6місяців. Термін дії огляду 1рік. Здавати потрібно щороку. Робіть епойнтмент на кожного) Листок, який Вам дали- це просто інструкція
-
Привіт) невакцинованим також можна , АЛЕ має бути ПЛР+ карантин 14 днів (тести тощо) на місці чітко говорять шо і як
-
Это чат-бот так работает.
-
Будь ласка, підкажіть щодо медичного тесту. На інструкції, що дали в аеропорту пише що цю форму потрібно принести на апоітмент з лікарем. Питання таке я приїхала з трьома дітьми, а листок нам дали лише один. Чи він буде валідний для кожного з нас? Чи медичний тест потрібен лише мені? Дякую
-
Могу , конечно. А чтобы вы хотели прочитать?
-
Я завтра вилітаю
-
Конечно,есть! Что именно вас интересует?
-
День добрый,можно , пожалуйста,контакт риэлтора)
-
📢 В аеропорту Торонто була загублена сумка (ручна поклажа) з дитячим одягом і взуттям. Сумку знайшли. ❓ Чи не збирається хтось подорожувати з Торонто до Едмонтона або Калгарі найближчим часом, щоб допомогти швидше доставити її до 9-річного власника? 🧳 📢 A bag (hand luggage) with children's clothes and shoes was lost at the Toronto airport. The bag was found. ❓ Anyone willing to travel from Toronto to Edmonton or Calgary anytime soon to help get it to it 9 year old owner?
-
Здравствуйте, если надеяться на жильё от красного креста, какой адрес указывать в ЭрайвКан?
-
Доброго вечора, цікавить таке питання:при виїзді з Канади потрібно бути вакцинованим бо не випустять без уколів, і як на роботі з цим? Дякую