UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, можливо хтось стикався з таким або знає. Питання наступне: у мене права на дівочому прізвищі, стаж 14 років (права видані 2008), чи потрібна мені довідка про стаж водіння? І чи підійдуть права на дівочому прізвищі, якщо я покажу свідоцтво про одруження перекладене на англійську і завірене?
-
Дякую
-
На пошту отримаєте запрошення на вклеювання і там буде перелік установ, що ставлять візу. Ви можете до будь-якої установи звернутись
-
Привіт, щено здавав біометрію в Дрюсельдорфі сказали все ок чекаєм коли паспорта принесеш Я запитав чи можна в Польщі відправляти паспорта на візу сказали ні треба тут де здавав біометрію Так от питання можна здавати біометрію в іншій країні наприклад в 🇩🇪 а відправляти паспорт на вклейку візи в 🇵🇱?
-
30 питань)
-
Страховку найкращя ціна у Millenium, нам вийшло 1147 CAD за рік да двох (у мене стаж 13 років у сестри 12), але оплата зразу. Машина 2012 року KIA Sorento. Допомога в нам її купити чоловік який займається підбором автівок. Якщо вам буде потрібно напишіть мені я дам вам контакти
-
Можна, ми також чекали потім поїхали без запрошення, всі паспорти вже були готові.
-
Thank you 🙏🏻 You are right and this is a fact.
-
Дякую))
-
Процес отримання driver license дуже простий, від вас потрібно тільки бажання.Спочатку готуєтеся до теоретичного тесту, який проходить на комп'ютері у будь-якому registry. Є посібники в інтернеті українською. Також є пробні тести, на яких ви можете тренуватися. Коли відчуєте себе підготовленою, сміливо записуйтеся на тест. Після успішного складання теоретичного тесту ви отримаєте Driver licence class 7, так звані,,учнівські права,,. З цим посвідченням ви можете керувати автомобілем тільки коли с вами поруч особа, яка має повні GDL. А рівно через рік після отримання ,,учнівських прав,,- ви можете скласти практичний іспит, тобто власне,їзда по місту та хайвею. В підготовці до цього вам можуть допомогти ліцензовані інструктори. Успішно склали іспит-отримали Driver license. Все.
-
Підкажіть який тут процес отримання водійських прав? З нуля. Як тут проходить навчання і що потрібно