UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ок я завтра позвоню в укр соуґц центр і запитаю про картку і 100 Дол. Обов'язково сюди напишу що з цього вийде
-
Це ви писали що в Хілтон сиділи карантин? Я ж думаю що тут варто ділитись інформацією яка дійсно працює
-
facebook.com/events/s/spruce-grove-pancake-breakfast/413390720596357/
-
Я відвідувала цей центр. На початку липня. Нічого не давали, лише листівки з інформацією. То трохи дивно чути про картку і 100 Дол. Ви не вводьте людей в оману
-
Red Cross дає prepaid сім карту безкоштовно. 25 дол. на рахунку.
-
Була помылка на протязі місяця.Та я подалась тільки на себе,потім згодом дозвонилася в службу яка там написана,мені в онлайн формі внесли ще раз данні дитини,та сказали через неділю попробувати ще,тарівно через неділю сайт прийняв заявку на дитину
-
Добрий день! Чи є тут хтось з st. Albert? Я приїхала сама та шукаю зараз житло і якщо є жінка, сама чи з дитиною можна було б арендувати квартиру сумісно на перший час щоб поділити арендну плату
-
Доброго дня. Підскажіть будьласка, хтось оформляв вже заявку на фінансову допомогу Українцям в Канаді по CUAET. В заповненні заявки на дітей помилок не видавала система?
-
Добрий вечір, мама щеплена короноваком, чи підходить ця вакцина для Канади?
-
Там не факт що все одно не скажуть сидіти на карантині, карантин є обов'язковим як ми зрозуміли здебільшого
-
Можна ж тест на ковід здати і не сидіти, чи ні?
-
Добрий день, ми поки не їдемо, але плануємо прибути до Єдмонтона під кінець серпня - початок вересня. Не можемо зрозуміти як потрапити до спеціально відведенного місця для пересидження карантину, і шукаємо житло на період після карантину. Чи може хтось допомогти, розказати що сам знає? Будемо дуже вдячні
-
Дуже приємна атмосфера!!!