UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Здравствуйте) также интересуют контакты иммиграционных адвокатов в Едмонтоне. Буду рада если скинете)
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, що мені робити? Подали заявку на візу CUAET, всі отримали візи окрім старшего сина. Заявка була схвалена 26 травня, але візи ще немає. Вже місяць пишу до crisis form і нічого не змінилося. Дуже хочу отримати візу для дитини.
-
Можу вас попросити переслати повністю лист котрий вам надіслали? Це питання дуже важливе зараз, тому що величезна кількість українців переізджає до Канади, та я гадаю що більшисть буде хотіти там залишитися. Тому дуже важливо знати імміграційні програми та як вони будуть працювати для українців.
-
Якщо, ви, вже подавалися на leisure program, то вам прийде лист і з ним можна йти робити проїзний за 35$. А якщо ні,то йдете робить за 100$ на місяць.
-
Recreation center від city of Edmonton
-
Подскажите пожалуйста, может есть те , которые переезжали со шпицами , брали корма уже в Канаде ? Кормили таким , может есть аналоги ?
-
Мы заводили карты в BMO банке Делали и дебит и кредит Начисляют 350 $ при выполнении определённых условий