UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Український ніде не запитували,лише закордонний
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка, при заповненні анкети на CUAET потрібно вказувати данні українського паспорту. Якщо я до виліту зміню паспорт( вже подала заяву на зміну и чекати зараз 2 місяці), тобто в заявці буде один номер, по прильоту вже інший, це може якось вплинути на моє подальше перебування у Канаді? Чи Перевіряють десь український паспорт ? Не хочу чекати 2 місяці, а вже заповнити анкету. Дуже дякую наперед за відповіді.
-
Там ні хто не бере слухавку
-
Є прямий з Амстердаму
-
Всім привіт, я певна, що це питання вже звучало, але чи може хтось порадити куди звернутись за медекзаменом для прибулих по CUAET
-
англійська та іспанська
-
Він англомовний?
-
pnm.solutions/
-
Друзі, я ділюся посиланням на чудового імміграційного юриста, який допоможе вам у всьому, що вам потрібно, або з документами, або з інформацією про імміграційні процеси
-
pnm.solutions/
-
friends I share the link of an excellent immigration lawyer, to help you in whatever you need, either in the paperwork or with information on the immigration processes
-
Вітаємо в чаті Єдмонтона🇨🇦🇺🇦👋Допомогаємо, підсказуємо, товаришуємо - це все в одній групі!!!Додаємо і зберігаємо для вас різну інформіцію яка буде корисна для новоприбулих! Телеграм канал Єдмонтона 👉🏼 t.me/ukredmonton До зустрічі! Greetings to the Edmonton chat 🇨🇦🇺🇦👋We help, advise, make friends - that’s all in this group! Adding and storing useful information for you! Edmonton telegram group 👉🏼 t.me/ukredmonton See you later! 👋🎊🎉
-
Могу скинуть номер телефона хорошего бухгалтера. На русском тоже говорит.
-
Здравствуйте Подскажите пожалуйста медицинские центры где можно пройти обследование!? Сюда не дозвониться ❌ Возможно кто то делал в других!?
-
Вітаємо в чаті Єдмонтона🇨🇦🇺🇦👋Допомогаємо, підсказуємо, товаришуємо - це все в одній групі!!!Додаємо і зберігаємо для вас різну інформіцію яка буде корисна для новоприбулих! Телеграм канал Єдмонтона 👉🏼 t.me/ukredmonton До зустрічі! Greetings to the Edmonton chat 🇨🇦🇺🇦👋We help, advise, make friends - that’s all in this group! Adding and storing useful information for you! Edmonton telegram group 👉🏼 t.me/ukredmonton See you later! 👋🎊🎉
-
Дякую, дуже давно шукала щось як Blix в Україні і Польщі!!!
-
Прямих з Европи до эдмонтона не буває. Я летіла з собакою мені дуже треба був прямий щоб її не тягали в багажі.
-
Дякую
-
Доброго дня,летіли тиждень тому з Варшави до Едмонтону з зміною рейсу в Торонто.Діти 6 та 10 років у нас.Тест не питали в аеропорту у дітей.Тільки показали наші серьифікати про вакцинацію.