Вінніпег для українців Канада
-
Я зв'язувалася з WES, то вони відповіли, що диплом потрібно підтвердити через ENIC Ukraine це єдина організація, достовірності інформації якої вони довіряють.
-
Добрый день! Ищу работника на ночную смену с машиной или же кто живет в центре. По всем вопросам обращайтесь по номеру 7802993578.
-
Мішаєте людям заробити грошей)
-
Я зашла на сайт WES заполнила их форму где указывается с какой вы страны и выбираете ваш вуз указывает специальность и диплом чего (специалист, бакалавр, магистр). Я указала два диплома по дому специальностям. И они выставили мне счет к оплате. Они же сразу пишут что необходимо потом обратиться в имиджевый центр при министерстве образования Украины. Там вам заверяют что этот диплом не есть фальшивка. То есть они официально делают запрос в Ваш вуз и перепроверяют. С момента подачи заявки в Wes (25/02/2023) момент получения физических письма с их заключением (03/05/2023) ушло пару месяцев.
-
Продам
-
Ще таке питання, якщо диплом вже англійсьою мовою та додаток видав університет, тоді теж треба так само перекладати чи як?
-
Я впевнений що не потрібно, тим більше ви не перекладете його на іншу англійську😊 Або якщо їдете у франкомовну провінцію то тоді є сенс на французьку. Цей документ має силу вже якщо це оригінал англійський а не копія
-
Добре, матиму на увазі😌
-
І я не впевнений але чув таке що документи перекладати краще в канаді, бо інколи можуть не прийняти. Я це тільки один раз почув і не знаю чи це правда
-
Теж так думаю😅, дякую за відповідь!
-
Так, це оригінал як диплому, так і додатку з печатками, зліва українською, справа та ж інформація англійською
-
Дуже дякую за інформацію 🙏
-
Можно подробности в личку
-
t.me/+NKO2CyxD9NlkZjJk
-
Вітання всім .Пропоную свої послуги з перевезення,ваших матраців, меблів, речей і.д., дзвоніть ,+12042908045,або пишіть в ПП, домовимося. Вінніпег та околиці.Усім гарного дня!)
-
Всім привіт. Щось потрібно перевезти!? Дзвонить - домовимось. Допоможу все завантажити, розвантажити. Маю вільний час в будні дні з ранку до 13:30 та субота - неділя весь день. В інши міста Манітоби теж їду. 204-952-1976 Слава. Пишить будь ласка SMS, WatsApp, Viber, Telegram (НЕпишить в Messenger)
-
👋🏻 Потрібна робота part time, якщо у когось на роботі потребують працівників, дайте знати ( прибирання, догляд і тд)
-
Всім доброго дня Терміново! З 1.06.2023 Здається окрема кімната і окремий санвузол у двох кімнатній квартирі. За адресою: Winnipeg, Daylan Marshall Gate St., новобудова. Квартира дуже затишна, комфортна, сонячна сторона. Велика кухня - студія, гардеробна, пральна та сушильна машини в квартирі, є балкон. Кухня повністю обладнана включаючи посудомийну машину. В будинку центральне опалення з індивідуальним управлінням, дуже тепло, також є безкоштовний тренажерний зал. Район тихий, поруч школа, шкільний автобус забирає дітей з ЖК, поруч магазини та лікарня, супермаркет Walmart в пішій доступності. Для українців не потрібна кредитна історія чи job offer. Всього -850 CAD, у вартість вже включено всі комунальні платежі (вода, електрика, опалення). За деталями прошу звертатись у приват.
-
Я такий диплом просто завірила в імміграційному центрі)
-
Шо за сексизм? Друзі хлопці фу це шо таке має бути😂
21 Jan 2023, 07:33
10163/90225
about 2 hours ago