Вінніпег для українців Канада
-
Здравствуйте. А у вас есть дом с 4я-5ю камерами? Ищем для нашей семьи.
-
Наразі у мене лише квартири 1/2/3 бедрумні
-
Skymart (Garden City)
-
Продам матраци Queen 1шт -260cad матрац Twin 2шт 300cad за два. Матраци добре збережені. 2042985179
-
Писали, що раз в квартал
-
Dropped pin maps.app.goo.gl/3Exyr1a6kJc1EkVe7?g_st=ic
-
Просто бруси є тут:
-
Outdoor Fitness Node (Calisthenics Park) maps.app.goo.gl/NRR8vim5unbMDJ5y8?g_st=ic
-
Outdoor Fitness Node (Calisthenics Park)
-
Теж шукав за звичними для нас турніками :) Єдине місце де знайшов:
-
Чи могли б Ви скинути лінк на турніки в Assiniboine Park?
-
Дякую я знайшов в Асібоне парку є турнік брусі, скачайте програмку kozi trekfit це програма в якій є локації спортивних майданчиків та як виконувати вправи
-
О! Щиро дякую! 😉
-
49°52'02.4"N 97°13'37.4"W maps.app.goo.gl/uy84jNxtinW12XVv9?g_st=ic тут турніки збоку є ще брусі та драбинка
-
В 7/11 продаются билеты СИНЬОР ПО 1;40 за шт , это выгоднее покупать , если правда это для стариков, но водителям всё равно что кидать туда,
-
Фрешко на пембине
-
Доброго дня! Шукаю підробіток на після обіду. Дякую!!!
-
НАДАЮ ПОСЛУГИ З ПЕРЕВЕЗЕННЯМ!!! На Своєму Пікап Трак +14315882568 Квартирні Переїзди Доставка Перевезення Ваших Речей Матраців Меблів, Допоможу з Загрузкою та Вигрузкою!!
-
Вітання всім .Пропоную свої послуги з перевезення/завантаження,ваших матраців, меблів, речей,покупок з IKEA та тому подібне., дзвоніть , +12042908045,або пишіть в ПП, домовимося. Вінніпег та околиці.Усім гарного дня!)#moving #delivery #winnipeg
-
Подскажите еще такой вопрос. Мы записались в Бест Вестерн на первую встречу с волонтерами, но нам надо будет туда ехать на такси с двумя детьми. Не могу сообразить обязательно ли тут детские кресла. У нас своих нет пока
21 Jan 2023, 07:33
10790/88895
3 minutes ago