Вінніпег для українців Канада
-
В 7eleven можна но там роздруковують чек на суму кратну 5(5-10-25…) і потім вводите цифри які на чеку . відправляєте смс на вказаний номер , там все покроково пише на чеку
-
Якщо чесно то не памʼятаю , коли купляв брав ще не тільки поповнення , тому не можу сказати
-
Ого! За 10 часов всего две поездки? Как так? Ты на авто работаешь?
-
Доброго дня На якому сайті найкраще купувати білети до Канади?
-
Велосипед... Просто заказов нет я ездил по 30 км за 3-4 часа по всему городу там где точки светились
-
Вітаю Всіх )) Я - перукар з великим досвідом роботи в Україні 🇺🇦)))Запрошую Вас до салону : 💇♂️ Nice Hair Barbershop & Salon 💇🏼♀️. - стрижки чоловічі 💇♂️ -стрижки жіночі 💇🏼♀️ -стрижки дитячі💇 -усі техніки фарбування волосся (мелірування, тонування тон в тон , блонд ,тонування блонду ,airtouch , балаяж , шатуш ....) Локація: 118 666 St James St (біля Polo Park) 📲437 882 9726 або пишіть у месенджер
-
Всім привіт! Дівчата на цьому тижні маю декілька місць на нарощування вій після 4 p.m. та є декілька місць на неділю. Я майстер з досвідом 8 років. Нарощу вам найкращі вії😁 Мій номер 4312931993 Мій інстаграм instagram.com/lashes_winnipeg_?igshid=MmIzYWVlNDQ5Yg==
-
Чё так с работой плохо в Виннипеге? Куда лучше поехать где есть работа?
-
Дорого дня. Чула що є можливість знайти работодавця, який оплачує навчання на класс 1 тракдрайвер, за умовою працювати на де який посаді на нього на цей період. А по окончанию обучения отработать определенное время на цього ж работодавця але вже як тракдрайвер. Запитання: де знайти таку фірму чи работодавця?
-
Добрий день. В салон на офіційне працевлаштування - зазвичай потребують місцевої ліцензії. Це дуже важливо, тому про салон тут постити ніхто не буде. Краще самі заходьте в салони і питайте. Вдалого вам пошуку.