Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня, в пошуках авто, бюджет 7000-8000$, якщо є якісь варіанти киньте в приват, дякую)
-
Спросить не удобно. Но не зная, как болеете, невозможно посоветовать.
-
Ну да, лучше написать в чате😂😂😂😂😂
-
Walk in clinic або вибрати свого сімейного лікаря, записатись на зустріч, підписати договір і до нього звертатись, а він вже буде давати направлення до вузьких спеціалістів. Єдине час очікування може бути довгий
-
Спасибо
-
На маркетплейс ищите в разделе мебель,, удачи
-
Продаємо матрас King size 350$
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка перевіреного перукаря, для дітей, бажано біль району Grant park але це не обов'язково
-
Ще є в наявності?
-
ghiganni@gmail.com Всім привіт, мені знайома написала що її знайомий шукає робітників і дала свою електронну адресу для резюме, кого цікавить то скидуйте. Це робота на будові. Нічого не знаю, ні скільки платять ні що конкретно треба робити.
-
не давно была реклама парикмахера со стажем. полистайте . где то было
-
Так
-
Добрий день Маю завтра 🌸14:00-15:00🌸вільне віконечко на нарощення вій Ціна приємна Працюю вдома Зняття від іншого майстра безкоштовно Відповім на всі питання📩 instagram.com/eyelashvalia_?igshid=MmIzYWVlNDQ5Yg== www.facebook.com/valya.reshetinska
-
Дуже вдячна
-
МаркетПлейс 2 тижні тому на вибирав з 5-7 шт поїхав дивитися- першу і купив за 2 дні всі що обрав продали))) переглядайте, зараз вибір є порівняно з лютим((( але зволікати не потрібно...
-
Всім доброго дня. Шукаю підробіток парт тайм. П’ятниця субота можливо неділя. Може хтось підскаже якійсь варіанти. Англійська середній рівень.
-
Хто свободный?
-
Вы бы ещё 500 написали. Я в шоке...
-
А з якого ви району?
-
Але це буде не дуже кваліфікована медична допомога. Таке. Ніхто не буде вникати плюс треба хорошу англійську щоб описати що саие турбує. З сімейним легше.
21 Jan 2023, 07:33
11753/88792
about 2 hours ago