Вінніпег для українців Канада
-
Вже ні
-
Приветствую ! 👋 Поделитесь адресами Fido с украинско - русско говорящими консультантами ?
-
В Portage Place (Downtown) працює дівчина яка розмовляє російською
-
Можете ко мне в сент Витал заехать
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка в яку організацію звернутися щоб поставили дитину на чергу у садок ,сину 4 роки
-
childcaresearch.gov.mb.ca/
-
Таких організацій не існує, є сайт зі списком всіх можливих садочків, там є номери телефону і е мейли, пишете їм, краще дзвоните і ставите в чергу дитину
-
Может вы знаете : если меняешь оператора моб.связь, сколько это стоит ?
-
Подскажите пожалуйста есть ли у Виннипеге для украинцев бесплатные бассейны?
-
Доброго дня. Можливо хтось має потребу в інсуліні. Привезла великий запас для дитини з України і бачу, що не встигнемо використати. Терміни-початок 24 року. Можу віддати по кілька ручок Новорапіду, Епайдри, Тожео і Лантусу. Умови зберігання дотримані.
-
Доброго дня. Можливо хтось має потребу в інсуліні. Привезла великий запас для дитини з України і бачу, що не встигнемо використати. Терміни-початок 24 року. Можу віддати по кілька ручок Новорапіду, Епайдри, Тожео і Лантусу. Умови зберігання дотримані.
-
-
Добрый вечер! Подскажите через какие авиакомпании вы летели? И за сколько реально купить билет? Спасибо за ответ :)
-
Доброго дня! Чи є в групі майстер шугарингу?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, у Best Western ще приймає міграційний консультант? Якщо так, то як записатися на прийом?
-
Дякую))) в цьому закладі можна взяти довідку?
-
Так, але потрібно взяти типу абонемент у Family Dynamics, там дадуть список які басейни і спортзали Ви можете відвідувати рік безкоштовно
-
Це 4 поверх, ліфтом потрібно їхати
-
Чудово. Дякую вам🤗
-
Так , на 4 поверсі, треба ворк перміт мати, вказати де проживаєте і тд... Заповните заявку і одразу видадуть абонемент
21 Jan 2023, 07:33
12011/89999
2 minutes ago