Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня, шукаю роботу) Чи могли б щось порадити ?
-
www.indeed.com/m/
-
Дякую
-
Добрый день, нужен мастер кто специализируется на окрашивании Airtouch.
-
Доброго дня, хто летів так, коли дитина немає паспорта, а документи усі вписка в клейка, до маминого паспорта. Як зцим зараз,
-
Дякую, уже другий день те і роблю що сижу і обновляю. І коли початок відліку 1 хвилини?
-
Якщо вам на хелс кард то треба кожні 15 хвилин обновляти, якщо наприклад на манітоба старт то кожну годину, там написано під самою послугою
-
Ось сьогодні записався на манітоба старт і Нью Джорні хаусінг. Кожну годину це о 9.00 ,потім 10.00 і так далі, кожні 15 хв це 9.00 потім 9.15, потім 9.30...
-
На Манітоба старс записалися, а ось хелс кард неможемо.
-
Какой ресторашик выбираем?)))
-
Где в субботу вечером встречаемся?)))
-
Дякую
-
Ви знаєте, мені сказали у Бест вестерні на першому поверсі що тільки по запису, я ловив ці віконечка, прийшов, і переді мною двоє людей без запису, прийшли і їм вже сказали йти просто так без запису. Так що якщо хочете, можете і так прийти)
-
Якщо живете тут чи в хілтоні, можете підходити, як нема черги то вас приймуть без проблем)
-
Мы були вчора. Нам сказали записуватись. Попробуємо завтра як ви кажете. Дякую за відповідь.
-
Ми живемо 1 км мені дітей треба ще вести а вони похворіли.
-
Дітей не обов'язково брати з собою
-
Вчора приходив і хотів записатися у них в офісі але сказали, що тільки по запису через qrcode - “manitobagovernment.as.me/schedule.php#”
-
А дозвіл від Батька перевіряють у Канаді в аеропорту, чи питають. Як хто може розказати таку інформацію будь-ласка.
-
Хтось купував квітки через приват 24?
21 Jan 2023, 07:33
1206/89908
8 minutes ago