Вінніпег для українців Канада
-
А яким маршруток ви летіли?
-
Привіт усім, хто стикався з такою ситуцією.Моя дружина має сина, від першого шлюбу, і я маю сина від першого шлюбу.її син з нами у Польщі.а його Батько в Україні.і не хочить дати дозволу дитині їхати дальше у Канаду. , а без цього в Канаду кажуть ніяк.і все.чи є там якийсь вихід. Питають це 100 ℅ в аеропорту.
-
Привіт усім, хто стикався з такою ситуцією.у моєї дружини є сина, від першого шлюбу, і я маю сина від першого шлюбу.її син з нами у Польщі.а його Батько в Україні.і не хочить дати дозволу дитині їхати дальше у Канаду. , а без цього в Канаду кажуть ніяк.і все.чи є там якийсь вихід. Питають це 100 ℅ в аеропорту.
-
Всім привіт.Підкажіть будь ласка хто брав тел в кредит, який краще брати? який оператор?,які є підводні камені на що слід звернути увагу?. Терміново потрібен тел бо мій помер,друзі дали в тимчасове користування свій то маю повернути. З кредитами ніколи не зв'язувалась раніше тому питаю в кого вже ж досвід. Можна в особисті.Дякую🙏
-
В мене так😅 у Німеччині причепилися в аеропорту, почали казати, що Канада не приймає так, що треба окремий документ… протримали нас на стійці хвилин 30-40, поки все уточнювали і пропустили. В Канаді ніхто нічого не казав. При тому, що коли ми отримували візи,тобто вклеювали їх, я надсилала папери для дітей, щоб їм зробили тимчасовий документ. Але вони вклеїли візи до мого паспорту, коли побачили, що дітки вклеїні та відправили всі мої папери назад