Вінніпег для українців Канада
-
Всім привіт. Продам душову лійку. Нова. Не знадобилася. Купляв у Польщі 15 cad.
-
wise.com/invite/u/myroslavav19
-
При заявці на Winnpass які документи додавати окрім WP?
-
НАДАЮ ПОСЛУГИ З ПЕРЕВЕЗЕННЯМ!!! +14312781949 Квартирні Переїзди Доставка Перевезення Ваших Речей Матраців Меблів, Доставка з IKEA та інше. Допоможу з Загрузкою та Вигрузкою!!
-
Всім привіт. Щось потрібно перевезти!? Дзвонить - домовимось. Допоможу все завантажити, розвантажити. Маю вільний час +1 (431) 990-4599
-
Мне при обращении выдали визитку с моим номером. И я им сразу сказал адрес отеля в котором буду. Нужно звонить по номеру на визитке и уточнять по вашему номеру обращения. Но я не звонил, нам через пару дней привезли сумку на ресепшн в отель. Только меня в отеле не уведомили об этом, я сам у них спросил и забрал сумку.
-
НАДАЮ ПОСЛУГИ З ПЕРЕВЕЗЕННЯМ!! +14316885496 Квартирні Переїзди: Доставка: Перевезення: Ваших Речей: Меблів: Машина Пікап Трак Допоможу з Загрузкою та Вигрузкою!!
-
Може хтось порадити викладача для підготовки до IELTS або CELPIP ?
-
Вам пришлют инструкцию на почту . Когда, что взять и адреса где получить
-
Здоров'я бажаю, любі друзі ! ДОПОМАГАЮ З ПОШУКОМ ЖИТЛА! Маю 2 bedroom, 3 bedroom квартири. Мені не потрібні ні виписки з банку, ні довідки про роботу, ні кредитні історії, ні фінансові поручителі. Поряд з квартирами є школи, walk-in клініки, автобусні зупинки, лікарні. За детальною інформацією та фото звертайтесь у приватні повідомлення.
-
Всім Привіт.Шукаю дівчину або жінку доя спільної оренди з серпня.Є гарні варіанти в районі Little Italy,тут безпечний район і чудова транспортна розв’язка.
-
Приглашаю на первое пробное бесплатное занятие по АНГЛИЙСКОМУ языку🤍 Онлайн школа, самые крутые преподаватели, лучшая цена Если заинтересованы, пишите в личные сообщения 🙌🏼
-
Доброго дня всім. Шукаю роботу. Маю досвід production worker на шоколадній фабриці та заводі по виробництву автоелектроніки, можу прибирати, мити посуд. Англійська слабка.