Вінніпег для українців Канада
-
Я взяла Телус. У них 25Гиг с 5G, дальше просто скорость на 4G опускается (т.е. безлим) за 60$. Т.к. не знаю, сколько буду поглощать интернета-это хорошие условия. У всех остальных стоит лимит и если ты выберешь интернета больше, чем дают, тебе потом может счет прийти, от которого поседеешь. Так мне знакомый объяснил, который здесь давно живет) Просто делюсь. Может кому-то будет полезно 🙌🏻
-
Привет.Подскажите пожалуйста где можно в Виннипеге взять машину в аренду на убер.Спасибо
-
Привет.Подскажите пожалуйста где можно в Виннипеге взять машину в аренду на убер.Спасибо
-
-
У Белл и Роджерс тоже нет лимита по интернету)
-
Всім привіт) Я майстер-перукар з досвідом роботи більше 10 років. Сертифікований та ліцензійний в місті Вінніпег. Запрошую на фарбування будь якої важкості ( AitTouch, Shatoosh, Balayage, мілке мілірування) Жіночі та чоловічі стрижки Дитячі стрижки Лікування волосся Працюю на преміальній косметиці Мої роботи ви можете подивитись в instagram та в активних познайомитись із цінами instagram.com/semylitalena?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Працюю в салоні Ruwis’ 83B Sherbrook st. Winnipeg Мій номер телефону: (431)293-9351
-
Вот такая ситуация сейчас на рынке мобильных операторов Канады)
-
В Канаде 3 оператора - Белл, Роджерс и Телус. У всех условия плюс-минус одинаковые, временами бывают какие-то плюшки. У каждого из них есть лоу-кост сегмент. У роджерса это Файдо, у Белла вирджин, а у Телуса Кудо. Все три тоже имеют похожие условия, но интернет у них медленнее. И есть ещё предоплатные тарифы. У роджерса это чатр, у Белла лаки мобайл и у Телуса паблик мобайл. Опять же все они примерно одинаковые, но по условиям предоплата и интернет ещё более медленный
-
Потрібна робота, я професійний бухгалтер. Але на сьогодні я готова виконувати будь яку роботу.
-
Доброго вечора! В готелі Хілтон ще багато вечерь, заходьте до 20:00 :)
-
Привіт, хочу запросити на фотосесію!💌 за всіма деталями у приватні повідомлення📸
-
Доброго дня друзі. В зв'язку з виїздом з країни продаємо своє авто. Hynday Santa Fe Gl 2009 V6, 2.7 Авто в чудовому стані. Пробіг 162 000 Сейфеті до 11.23 Обігрів , кондиціонер працюють добре. Є дві пари шин. Авто зберігалося в гаражі. Я 2-й власник. Ціна 9600. Показати маю можливість лиш на вихідних. Всім добра!
-
Здається в оренду( саблет) простора квартира. Договір до 31.03.2024. З'їжжаємо з причини виїзду з країни. Квартира вільна з 15.08 Квартира дуже простора, світла та доглянута. Ми вселялися сюди великою сім'єю( 5 людей) і всім вистарчило місця. Є 2 спальні , гостьова кімната , столова, кухня окремо. У бейсменті є пральна та сушильна машини. Холодильник, мікрохвильовка, морозильна камера включені в оренду. В квартирі є багато поличок та шкавчиків. Поряд є Макдональдс, продуктові магазини, церкви , Долорама . Поряд є декілька шкіл , садочок. Парковка вздовж вулиці( є камера) В ціну входять комунальні послуги( світло, вода,інтернет) По сусідству живуть дуже порядні люди. Вулиця спокійна. За деталями пишіть в приват.
-
Не понимаю, почему квартира? Если на фото дом. Объясните
-
Там є сусіди зверху і в бейсменті. Всі входи окремі.
-
Соврал вам. Fido мы подключили
-
m.facebook.com/groups/ukrainianswinnipeg/permalink/816936806304000/?mibextid=Nif5oz Можливо, хтось шукає таку ж матусю з дітками для спільної оренди житла. Аня - порядна і пииємна жінка без шкідливих звичок. m.facebook.com/groups/ukrainianswinnipeg/permalink/816936806304000/?mibextid=Nif5oz