Вінніпег для українців Канада
-
Рюкзак 10$ Тумба 20$ Ручна поклажа 35$ Блендер 30$ Стільці по 55$
-
В Towers ближайшая свободная 1 на август есть. Сегодня была у них узнавала 😵💫
-
Всім привіт. Підкажіть будь-ласка друзі може хто летів недавно з Канади в Європу. Чи можуть виникнути проблеми якщо в мене в одної дитини продовжений паспорт, а друга вклеєна в мій паспорт. Або може підкажете якесь офіційне джерело де можна про це прочитати? Тобто чи маємо ми право летіти по Європі з такими паспортами. Дякую
-
# Winnipeg #rent З 15 серпня або 1 вересня здається 2-х кімнатна квартира в будинку. Адреса 356 Boyd Avenue Ціна 1300$ ( все включено , інтернет також) Квартира простора і світла. По суті там 4 кімнати, простора кухня, 1 ванна, пральня у бейсменті , є мікрохвильовка, морозильна камера, холодильник . Кондиціонування працює добре, обігрів квартири теж. За деталями пишіть в приват. Всім добра!
-
Что такое карта UNF
-
Доброго дня!!!🥰 Мене звати Мар‘яна! Я майстер по нарощенню вій а також ламінування вій, з досвідом роботи 6 років)) 🧚♀️ Працюю на якісних матеріалах з України🇺🇦 Запрошую дівчат на процедуру💫
-
Інформація для тих, хто шукає житло: Здається будинок у районі "Чарльзвуд". 3 спальні, 1 санвузол, є деякі меблі, один поверх, задній двір обгороджений. Школи, магазини, автобусна зупинка поряд. З 1го липня можна заїжджати. 1400 кад/міс + комунальні платежі. Адреса: 219 Haney str. Winnipeg 204 509 10 96
-
Поделитесь опытом 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Если понравилась квартира, надо найти ее на сайте компании и подать заявку? Что там надо будет заполнять? Какие трудности? Что надо знать? Иди это легко делается?