Вінніпег для українців Канада
-
Хто знаэ як перевiрити статус заявки на сuaet вiзу ?? На електонку нiчого не прийшло .
-
Не знаю, порівнювала певні продукти і якість/ціна у Фрешко наприклад були дешевші і кращі ніж у Волмарт Можливо потрапила на акцію 🤷♀️
-
Вы же можете его вернуть.
-
Это самые дорогие магазины. Дешёвые это Walmart, Superstore, No Frills
-
Запрошую на нарощення вій Downtown Young St instagram.com/valia_eyelashes?igshid=MmIzYWVlNDQ5Yg==
-
В наявності кросівки Zara розмір 37 -24 см Ціна 35 cad
-
В наявності кросівки Zara розмір 32 Ціна 20cad
-
В наявності шкіряна кожуха Zara розмір M 🖤🖤🖤шкірадуже мягенька і приємна . Оригінал Ціна 120 Cad
-
Варус? Смішно, завжди вважала його на рівні з Атб 😅
-
Що тоді фрешко і волмарт якщо порівнювати з українськими магазинами?
-
Це як в Україні. Варус, Сільпо, Новус - це топовий сегмент, найдорожчі. Ашан, Фуршет, Фора - +/- середній. АТБ, Еко маркет, Велика кишеня - економ, найдешевші.
-
Знову ж таки, можливо я просто потрапила на акції, бо я використовую Flipp app і постійно шукаю що треба і бігаю по всіх магазинах 😂 Старість то чи що 😅😅
-
Зрозуміла, може волмарт це щось між ашаном (за розміром) і атб (за ціною та форматом) Але то як мені здається, треба побувати там щоб собі самому вирішувати))😄
-
Фрешко більше як Новус на мій погляд
-
Волмарт трохи дешевший, щось між ашаном і великою кишенею напевно 🤔 Але не впевнена, до Ашан трохи не дотягує, але щось подібне
-
І волмарт і фрешко? Але тут пишуть що це різних цінових сегментів магазини😅
-
Я б їх порівняла з новусом 😁
-
У кожного своє хобі 😂
-
Це поки моя єдина розвага, тому розважаюсь на повну 😂
-
Це розумно, якщо є час, бо особисто мені не вистачає 😄 Хоча в перші тижні (а може лише дні 😂) так і робила, потім почала скуповуватися просто де ближче і все))
21 Jan 2023, 07:33
14255/88718
7 minutes ago