Вінніпег для українців Канада
-
Нашла на просторах интернета) Может кому-то будет полезно)
-
Матрас в ідеальному стані. Розмір Double. Середньої жорсткості. Ціна 200 $ торг. Килимок 10$ Район Downtown
-
Всем добрый день) На завтра есть время на стрижки, тонирование или окрашивание (не сложное) С моими работами и ценами можно ознакомиться ⬇️ instagram.com/semylitalena?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Вітаю Всіх )) Я - перукар з великим досвідом роботи в Україні 🇺🇦)))Запрошую Вас до салону : 💇♂️ Nice Hair Barbershop & Salon 💇🏼♀️. - стрижки чоловічі 💇♂️ -стрижки жіночі 💇🏼♀️ -стрижки дитячі💇 -усі техніки фарбування волосся (мелірування, тонування тон в тон , блонд ,тонування блонду ,airtouch , балаяж , шатуш ....) Локація: 118 666 St James St (біля Polo Park) 📲437 882 9726 або пишіть у месенджер
-
З 1-го жовтня здається для одного чоловіка окрема кімната в 1 кімнатній квартирі 133 Niakwa Rd. Квартира включає дві кімнати (вітальня та кімната що здається), кухню та санвузол. Кухня повністю обладнана. Будинок знаходиться в безпечному та тихому районі поруч з магазинами та зупинками автобусів. Ціна 575 CAD, у вартість включені вода та централізоване кондиціювання. 204-962-3707, Дмитро
-
А вы верили в искренность "этот чат создае, чтоб простым людям было легче..." Как и в следующее - Ну за часом надо следить, оплачивать админов и пр ))
-
Купувати. Якщо є бенефіти від роботи - можуть частину покрити.
-
Всім привіт! Маю вільні віконця на нарощування вій🤍 Приємна атмосфера, хороші ціни) Можна записатися на вечори та вихідні дні✨ Район Downtown Буду рада всіх бачити, пишіть в директ телеграм або інстаграм 💌 instagram.com/lashes_annette_?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Если Вам или ребенку плохо и нет возможности даже встать с постели, оказывается есть вызов доктора на дом. Покрывается Хелс картой. Думаю- это важная инфа для вас (нас)