Вінніпег для українців Канада
-
До вашої уваги пропонуємо новий Hyundai Tucson Hybrid у комплектацяї Luxury. Залишилося усього 2 автомобіля, і це останні авто 2023 модельного року, тож не втратьте останній шанс прибдати гібридний Tucson. Обидва автомобілі у кольорі Amazon Grey, як на фото, та мають чорний або світлий інтер'єр. Ціна - $47,492. Запрошую всіх бажаючих на тест-драйв. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до мене за зазначеним нижче телефоном. Чекатиму на зустріч з вами. З повагою Артем Sales Professional Murray Hyunday 1700D Waverley St 431-334-6102
-
Если кто готово помочь и ввязаться в эту авантюру - буду благодарен не только словами) Пишите в личку)
-
Тут дело в том, что я нашел велик на маркетплейсе, вор его продает и готов со мной встретимся и даже привезти. У меня есть чек на покупку, коробка с серийным номером, регистрация на сайте производителя и регистрация байка в администрации винипега. Но полиция вообще не берёт это во внимание. Единственный вариант - это это собрать пять мужиков и пойти на встречу с этим парнем.
-
Гарний телефон) Плюс андроїду у тому, що можна створити обліковий запис під Канаду І використовувати на телефоні і українські підписки і канадських додатки. Просто перемикаючись між профільними у google play. Це неможливо на айфонах.
-
Доброго дня. Шукаю роботу у Вінніпезі на заводах чи складах, якщо хтось знає чи є десь вільна вакансія, напишіть будь ласка
-
Ви в банку брали чек? Якщо так, то його можна повернути. Комісія здається не повертається
-
Контракт с существующим оператором на 2 года. Тариф не меняется, но уйти от оператора вы не можете в течении 2 лет
-
Что вы имеете в виду? Кредитный рейтинг не влияет, я уже проверил
-
А кредисторе?
-
В Гугле напишите
-
Без контракта можете попробовать в эплсторе в поло парке
-
14 про макс на 128 гб стоит 1593 доллара плюс такс. Но в большинстве магазинов, в том числе и у нас, вы можете его взять только вместе с контрактом
-
15$