Вінніпег для українців Канада
-
Добрий вечір. Таке питання, хто може працює на заводі Mac Don чи просто знає, чи ж шанси податись на піар працюючи на ньому?? Бо в мене умови контракту, що кожні 3 місяці автоматично продовжується, але це не зовсім те що потрібно. Просто якщо восени мене не переведуть на full time permanent, то взагалі не зрозуміло
-
Знаю що можна перестати платити за житло якщо ви з нього переселяєтесь. Ви втрачаєте право повернення депозитів та маєте ще заплатити деякий термін(1-3 місяці) Такі умови є в Торонто але для манітоби всі питання які не прописані в договорі регулюються чинним законодавством
-
17150$
-
Продам свій Hyundai Santa Fe 2013 р.в., двигун 2.4, машина в дуже хорошому стані, пробіг 170 000, недавно замінений двигун за 120 000, двигун на гарантії, тест драйв можна кожен день через 4 вечора або у вихідні в будь-який час, район Норт-Кілдон
-
Продам Subaru Outback 2016 2.5l, комплектация Limited. 240000 km, Сефеви , запуск с ключа , очень чистый салон , по технике все порядке , масло свежее , все в полном порядке 18000cad
-
А де він буде?
-
cmwi.ca/
-
Залежить від ваших обов'язків та посади,ну і звичайно, щоб робота була фул тайм.
-
Добрый вечер) Может кто-то сможет помочь. Мы хотим снять квартиру 2 bed 2 bath в Sachi apartment в районе Гарден сити. Менеджер сказал, что свободных квартир нет, но кто-то может сдавать в субаренду. Может кто-то сдаёт там квартиру, либо знает знакомых, что сдают, напишите мне пожалуйста в директ, буду очень благодарна🙏🏻
-
З 1-15 серпня здається у саблет дуплекс у гарному та безпечному районі Гарден Сіті. Поруч ріг бульвару Інкстер та Мак Філіпс. Ідеальна транспортна розв'язка у всі кінці міста для людей без авто. Піший доступ до всіх магазинів та шкіл. Чотири власні паркомісця у задньому дворі. Без гаражу. Будинок просторий. Два поверхи, три спальні, один туалет/ванна, вітальня, їдальня, кухня, великий бейсмент з пралкою та сушилкою. Гарні сусіди, українці. Вартість оренди - 1690 кад. Вода та hydro платяться окремо.
-
Hyundai sonata 2012 Ребілд Є безпека 220000 км Підігрів передніх і задніх сидінь Люк Нове масло Нові тормозні колодки 8800$ торг присутній Працює ідеально, нічого міняти для більш детальної інформації пишіть в пп
-
Если тебе нравится на собаках, это не мои проблемы, езжай на тараканах)))🤡
-
Привіт! Потрібен майстер манікюру на цю середу ранок-день до 15:00, бажано поруч з р-ном Даунтауну..У кого є віконця?