Вінніпег для українців Канада
-
Можливо хтось шукає таку роботу.
-
Написав вам в приват. У нас подібна ситуація була.
-
Напишіть Olha Beno [email protected], працівниця іміграційного центру вона допомагає з продовженням проживання.
-
Ми зверталися наприкінці травня, нам продовжили. Були ще також люди в готелі яким також продовжили.
-
Ми знайшли дешевий готель, забронювали. Дешевий, звісно, відносно))
-
Ми залишались на декілька днів в тому самому, тільки вже по федеральній програмі (без харчування).
-
З першого серпня здається квартира за адресою 265 Princess St, Winnipeg Це новобудова, я перший орендар. Будівля має ключовий доступ, тому люди, які не мають ключів, не можуть потрапити всередину. 4 поверх, одна кімната. Місячна орендна плата коштує 1268 + депозит 634 і орендар повинен заплатити за гідро (орієнтовно 30 доларів) та паркування, якщо це необхідно (~125 доларів на місяць). Також вам не доведеться платити за Інтернет до травня 2024 року, а потім він буде 39 доларів на місяць, Shaw, хороша швидкість. На кожному поверсі також пральна та сушильна машини. Безкоштовний тренажерний зал. Допускається розміщення з домашніми тваринами. Квартира має балкон з видом на центр міста. Квартира поруч із головною вулицею, де багато автобусів, і ви можете дістатися майже в кожну частину міста. До Kildonan Place 20 хвилин автобусом. До Portage Ave 10 хвилин пішки. У мене договір оренди до травня 2024 року, тому я шукаю когось, хто може здати цю квартиру в суборенду до цього періоду з 1 серпня.
-
Добрий день! Хотіла дізнатись детальніше про поступлення в університети Канади на стипендію. Чи можете порадити агенства за допомогою яких можна це зробити? Буду дуже вдячна за інформацію! Дякую!
-
Доброго дня, таке питання може хто стикався, перевела в готівку чек на карту в банку, а через 3 дні банк забрав гроші назад. Що з цим робити?