Вінніпег для українців Канада
-
Мы живем в этом районе. Отличный тихий частный сектор. Правда мы на пару улиц дальше в сторону Поло Парк. А вообще сам район от Портейдж авеню до реки очень приличный
-
Доброго дня, можливо ви дізнавались ціну оренди трейлера? Дякую )
-
Одразу на території озеро, дитячі майданчики, місця для риболовлі
-
Добрий день. Хтось орендував/орендує житло у West End неподалік Vimy park? Що скажете, дуже страшно жити з дитиною? Можливо у вас чи ваших друзів є позитивний/нешативний досвід проживання у цьому районі. Поділіться, будь ласка 🙏
-
Або Кенора, це вже рахується Онтаріо, але їхати 2 год звідси... В самому місті є готель, а 15 хв від міста є типу кемпінг, де можна орендувати трейлери... Вони там на місці стоять , нікуди не треба перевозити
-
Falcon lake
-
Гарно дякую!))
-
Так, трейлер 139 за добу... А якщо просто орендувати місце і зі своєю палаткою то 105 за добу... В готелі super 8 за ніч з включеним сніданком , якщо я не помиляюсь до 200
-
🔥 Вакансія: Асистент Операційного Менеджера 🔥 м. Вінніпег ❇️ З/П від $30/годину 👉 Основні вимоги: Англійська мова на рівні Advanced (розмовна), досвід в управлінні проектами від 3 років. 👉 Обов'язки: Робота передбачає керування проектами з установки зовнішньої та внутрішньої реклами, спілкування із підрядником, контроль виконання робіт, бюджетування, робота із документообігом. Досвід роботи із зовнішньою рекламою - вітається. Резюме відправляти до k.chystiakova@myrowich.com #робота #роботадляукраїнців #робота_для_українців #менеджмент #вакансія #вінніпег #Манітоба
-
Дякую за відповідь. А ви живете ближче до річки там де Wolseley чи саме у West end? Ваша вулиці за liquor mart? Я знайшла варіант на Home St саме у West end, недалеко від Portage. Цікавить як там. Може знаєте когось звідти?
-
Вітаю 👋 Я онлайн тренер і дієтолог-нутріціолог із персональним підходом. Якщо ви хочете змінити свою фігуру, я допоможу досягти бажаних результатів. Я пропоную: - Скинути зайву вагу або набрати м'язову масу 💪 - Прибрати живіт чи накачати сідниці 🍑 Я проводжу БЕЗКОШТОВНІ консультації та надаю рекомендації ✅
-
Ваууу ,дякую вам 🌞💐
-
Да, мы именно в Wolseley. С другой стороны Портейдж где фуд фер мы ходили гуляли, там тоже нормальный район, но конечно чем ближе к даунтауну тем печальнее. Лучше приехать и пройтись по улице. Там все станет понятно.
-
Дякую за відповідь 💕🌻
-
Це реально? Курс скільки годин?
-
Доброго дня! В компанію New Hope Transport потрібні механіки для траків. Full time, хороший роботодавець. Сама в цій компанії працюю. Кому цікаво пишіть в особисті.
-
Ребята, продаю 6 кг своих домашних огурчиков, цена 7 сад за кг, также есть щавель, лук, чеснок. Забирать на юге города. Приятной среды!
-
Доброго дня, потрібен майстер чоловічої стрижки +моделювання бороди. Район Downtown
-
Пробачте, випадково у Вас немає контактів чи локації де стоять трейлери
-
Дякую
21 Jan 2023, 07:33
15463/89352
5 minutes ago