Вінніпег для українців Канада
-
Дуже Дякую всім за відповіді❤
-
Здаєть 2 кімнати з окремим санвузлом в будинку (David st.) 650 $ з комунальними за кімнату!Смс в приват!
-
Продам Додж 2013 р. Пробіг 211000км. В гарному стані. Ціна 13 К. По всім питанням в лічку.
-
Случайно никто не открывал или не планировал кафешку с кофе?
-
Я хочу жить хорошо, поэтому устройся на третью работу😂😂😂
-
Я имел ввиду не двери. Типа, никто ли не заходил в кафешки и не открывал ли двери. Я имел ввиду открывать кафешку - как бизнес. Разрешения и т.п.
-
Тре під ноги глянути, і побачити кількість стаканів тіма хортонса))
-
коли я приїхав то бачив що частина кав'ярень або фуд-закладів не працювала, а коли на вулиці стало тепліше то вони і відкрились. Склалось враження що вони працюють лише тоді коли тут тепла погода
-
Всім привіт!Де в Вініпезі можна замінити лобове скло за адекватну ціну?
-
Добрий день! Шукаю роботу на вихідних до обіду - бариста, офіціантка Англійська на високому рівні Бажано Downtown, Kildonan Place
-
мережеві працювали, а от деякі маленькі бізнеси почали працювати лише під час так званого літа в манітобі)
-
Добрий день! Чи в когось була така ситуація. Віза в Канаду в звичайному заграні, не біо. Але для перетину кордону з Європою потрібен біо. Порадили летіти по біо, тому що летіти з Європи і пересадки в Європі. А візу просто показувати в другому паспорті. Хтось так летів?
-
Может как раз ищет)
-
ну так бы нашел бы себе девушку которая бы обеспечивала)) зачем эти работы нужны?)))
-
Дякую. Хвилююся чи хоч вірно все зробили.
-
Добрий день, ми летіли в березні, у мене все це було, але жодного разу ніхто не попросив ці документи.
-
Як з Вами зв'язатися? Доступ закритий
-
Усім привіт. Якщо є ті, хто здавав тест Air Brake Manual і готові поділитися досвідом - відгукніться, будь ласка!
-
Всем привет! Подскажите пожалуйста как можно купить авто в кредит в Винипеге без кредитной истории ?
-
Доброго дня. Що потрібно робити і деталі можна?
21 Jan 2023, 07:33
15534/89362
about 2 hours ago