Вінніпег для українців Канада
-
Я имел ввиду не двери. Типа, никто ли не заходил в кафешки и не открывал ли двери. Я имел ввиду открывать кафешку - как бизнес. Разрешения и т.п.
-
Добрий день! Чи в когось була така ситуація. Віза в Канаду в звичайному заграні, не біо. Але для перетину кордону з Європою потрібен біо. Порадили летіти по біо, тому що летіти з Європи і пересадки в Європі. А візу просто показувати в другому паспорті. Хтось так летів?
-
Дякую. Хвилююся чи хоч вірно все зробили.
-
Всем привет! Подскажите пожалуйста как можно купить авто в кредит в Винипеге без кредитной истории ?
-
Доброго дня. Що потрібно робити і деталі можна?
-
Без кредитной истории только у мелких дилеров рассрочку, но много подводных камней. Можно взять авто в лизинг.
-
Подскажите тогда. Если я не ошибаюсь в лизинг берут только новые авто ?
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, Хто летів до Вінніпегу через Калгарі і в аеропорту Калгарі отримував ворк перміт, у ворк перміті у Location вам вказували провінцію? Коли подавалися на візу, то вказували іншу провінцію ніж Манітоба і були випадки, що у ворк перміті вказували, те що було вказано у заявці на візу і через це в майбутньому при працевлаштуванні у людей були проблеми. Дякую
-
Нет, с пробегом тоже. Все зависит от пробега и состояния